Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Υστερόγραφο...

φωτο: Λουκάς Ψαράκης

1. Τεχνικό "πρόγραμμα": Τραγωδία!

2. Βγήκε απόφαση για το θέμα των σχολείων του Ξυλοκάστρου! Ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία (~22 ή 23 ψήφοι), η παραχώρηση των οικοπέδων στον ΟΣΚ, για να φτιαχτούν 2 νέα σχολεία. Μετά από ένα μήνα συνεχούς έρευνας, αυτοψιών, διαβουλεύσεων και ζυμώσεων αποφασίσαμε (αφού δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα οικόπεδα) να προχωρήσει η διαδικασία μέσω ΟΣΚ και ΕΣΠΑ, στο χώρο αυτό.
Η αρχική πρόταση της δημοτικής αρχής για αντικατάσταση μόνο του Γυμνασίου άλλαξε και τελικά  βρήκαμε κοινό τόπο, μετά και από κάποιους όρους που έβαλε ο κ. Σκούρας.  Έληξε λοιπόν το πρώτο μέρος και τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα.
Στα θετικά της υπόθεσης επίσης, η συγγνώμη που ζήτησε ο δήμαρχος για την ανακοίνωση που είχε βγάλει και έλεγε ότι οι μειοψηφίες "δεν ήθελαν να γίνουν τα σχολεία".  Αποδείχτηκε ότι είχαμε δίκιο που ζητούσαμε από την αρχή περαιτέρω διερεύνηση του θέματος και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το ότι άλλαξαν απόφαση από τότε. Άλλο πρότειναν στις 28/2, άλλο ψηφίσαμε απόψε. Ας γίνει μάθημα σε όλους μας, εντός και εκτός ΔΣ και ειδικά σε κάποιους τελείως εκτός τόπου και χωροχρόνου...
Αναλυτική ενημέρωση αύριο.

Α.Α.Ζ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ (ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΑΝΤΡΕΑ) ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΧΝΟΦΕΓΓΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ(!!!)ΜΠΟΡΕΙ(;) ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.
ΟΜΩΣ ...ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ Η ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ...

Γιώργος είπε...

Συμφωνώ με αυτά που γράφει η δεύτερη τοποθέτηση του ανώνυμου.
Εγώ όλα αυτά τα βλέπω πολύ περίεργα. Έργο σε τέτοιους καιρούς μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Άλλες πόλεις δεν έχουν καν κτίρια του '60 και '70, υπάρχει Καλλικράτης στα σχολεία, δεν νομίζω ότι θα προχωρήσει. Η απόφαση σωστά πάρθηκε πάντως. Κι' εγώ θα ψήφιζα "υπέρ".

AKROATHS είπε...

..και όμως κύριοι η ουσία ήταν στην φράση του Δημάρχου, ότι ο πατέρας του, του είχε πει, «άμα έχεις λεφτά στο παντελόνι είσαι κάποιος, άμα δεν έχεις είσαι ……………», αυτή η φράση δείχνει και την νοοτροπία του, αφού την ασπάζεται προφανώς για να την αναφέρει.
Ενας από τους μεγαλύτερους ΠΟΙΗΤΈΣ μας, ο Νίκος Καρούζος νοσηλεύτηκε στα τελευταία του με χαρτί απορίας πχ και υπάρχουν και άλλα παραδείγματα ανδρών επιφανών που πέθαναν πάμπτωχοι.
Και συγνώμη ΔΕΝ ζήτησε, είπε «θα μπορούσα να ζητήσω….» ζήτησε;
ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ –ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ

Υγ ποιος θα πει στον κ. Σκούρα ότι καταντά αφόρητα κουραστικό να «ρητορεύει» τραβώντας τον χρόνο ΟΣΟ παίρνει.
Τις παρεμβάσεις του υποτιμά και υποσκάπτει κουράζοντας ΟΛΟΥΣ!