Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αν και δεν ήταν ΔΣ αυτό...

Αν κάποιος άντεξε και παρακολούθησε ή άκουσε, ολόκληρο το σημερινό ΔΣ, μάλλον θέλει ιατρική παρακολούθηση (συμπεριλαμβανομένης και της αφεντομουτσουνάρας μου). Παρ' όλα αυτά, για τα σημαντικά θέματα μάλλον βγήκαν θετικά συμπεράσματα και αποτελέσματα.

Κατά αρχάς στο θέμα των αναψυκτηρίων του Πευκιά, αναδείχτηκε επιτέλους η αλήθεια. Δηλαδή, ότι για πολλά χρόνια η δημοτική αρχή έπαιζε με πελατειακούς όρους και ανανέωνε συμβάσεις παράνομα, ρισκάροντας και υποθηκεύοντας την υπόσταση του δάσους (το θετικό είναι ότι το παραδέχτηκαν, μη μπορώντας να αμφισβητήσουν τα έγγραφα που έδειχναν την πραγματικότητα). 

Στο θέμα της παραχώρησης των οικοπέδων των σχολείων στον ΟΣΚ, αναδείχτηκε από τη μία, μέσα από την έρευνα και την παρέμβασή μας, η ανάγκη ελέγχου και άμεσης επέμβασης σε σχολεία μας και από την άλλη διαφάνηκε διέξοδος συναίνεσης. Το θέμα τελικά αναβλήθηκε, αλλά αύριο (σήμερα) στις 9π.μ. έχουμε συνάντηση στο δημαρχείο, για να βρούμε τρόπους κοινής προώθησης του ζητήματος.

Κατά τ' άλλα,  ...τραγωδία! 3 Depon χρειάστηκα, συμπληρωματικά στη νικοτίνη...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Ελλαδισταν, η πολιτική αρτηριοσκλήρωση δεν διευκολύνει τον δρόμο για το κοινό καλό.
Χρειάζεται κάποιοι νέοι άνθρωποι με πίστη και πάθος σε ξεχασμένα ιδανικά, να προσφέρουν κομμάτια απ’τον εαυτό τους, γι’να ανοίξουν τον αυτονόητο δρόμο της πολιτικής συναίνεσης.
Μπράβο σου Αντρέα!!!

xylokastristas είπε...

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ?!?ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ,ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΡΕ ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΕ ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?ΑΚΟΥΣΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΤΟ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΛΑ ΝΤΑΛΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!