Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Φως στο τούνελ...

Μετά από χίλια μύρια κύματα, το θέμα των σχολείων μας (ΟΣΚ), μπήκε στη σωστή βάση. Μετά από τη συνάντηση που έγινε σήμερα με τον κ. Κλαδούχο, τον κ. Σκούρα, τον κ. Μπρακούλια, τον κ. Γκιόκα, την κ. Αδαλάκη και μηχανικούς του δήμου και της πόλης, το ζήτημα μπήκε σε πορεία συνεννόησης.

Δεν θέλω να ανακεφαλαιώσω και να σκαλίσω πληγές που προσπαθούμε να επουλώσουμε, αλλά θέλω να επισημάνω ότι αυτό που έγινε σήμερα, έπρεπε να έχει γίνει πριν πρωτοέρθει σαν θέμα στο ΔΣ. Θα είχαμε αποφύγει όλη αυτή την ένταση και τις καθυστερήσεις.

Ας είναι. Ας γίνουμε σοφότεροι από αυτό και ας ευχηθούμε να επικρατούν πάντα οι πιο ψύχραιμες φωνές. Τέλος, να συμβουλεύσω όσους προέτρεξαν στο κυνήγι μαγισσών και στην ανακήρυξη εχθρών του τόπου, στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικοί και να προσπαθήσουν να μετριάσουν το φανατισμό τους. Οι εξελίξεις δικαίωσαν αυτούς που ζητούσαν να δώσουμε τη δέουσα σοβαρότητα στο θέμα και από την έρευνα και τη συζήτηση που έγινε βγήκαν πολύ, μα πάρα πολύ, χρήσιμα και σημαντικά συμπεράσματα και μια σειρά άμεσων ενεργειών που πρέπει να γίνουν.

Πάμε καλύτερα...

Α.Α.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: