Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Λύθηκε το μυστήριο με τις κεραίες...

Τελικά σήμερα το πρωί, λύθηκε το μυστήριο με το ξήλωμα των κεραιών από τσιγγάνους το προηγούμενο Σάββατο, στο βουνό της Παναγίας. Ο αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Μπρακούλιας παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στον Prismavirus και στο Γιώργο Αντωνίνη ότι ο δήμος τους έδωσε εντολή για το ...πλιάτσικο, γιατί, λέει, έπρεπε να απομακρυνθούν.
Ο κ. Μπρακούλιας προσπάθησε να ψελλίσει διάφορες δικαιολογίες για να συμμαζέψει λίγο την κατάσταση, αλλά δεν έπεισε κανέναν (μάλλον ούτε τον εαυτό του). "Θα τα μεταφέραμε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για φύλαξη" είπε κάποια στιγμή, αλλά δεν απάντησε όταν ρωτήθηκε τι θα μετέφεραν αφού τα είχαν ήδη καταστρέψει. Δεν απάντησε στις ερωτήσεις που αφορούσαν στην επικινδυνότητα της "επιχείρησης", αλλά ούτε και στις επισημάνσεις του κ. Αντωνίνη για τα καλώδια της ΔΕΗ, που δεν είχε ειδοποιηθεί να κόψει το ρεύμα.
Ο δύστυχος αντιδήμαρχος έπεσε στα λιοντάρια για να καλύψει το δήμαρχο Ξυλοκάστρου που εξακολουθεί να κρύβεται. Ούτε στον Prismavirus βγήκε όπως συνηθίζεται κάθε Τρίτη, αλλά ούτε και στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER που τον αναζητούσε όλη μέρα χθες. Δείγμα και αυτό του πολιτικού του αναστήματος.
Κατά τα άλλα γυρνάει από δω κι απο κει και κοκκορεύεται. Έλεγε ο δήμαρχός μας το Σάββατο το βράδι στο περιθώριο της μουσικής εκδήλωσης με τους Γερμανούς ότι είναι "...επαναστάτης στην πράξη και οι επαναστάτες φαίνονται από τις πράξεις τους και δε διαφημίζονται. Ρίξαμε δύο καρκινογόνες κεραίες, και όλοι αυτοί που το παίζουν οικολόγοι και αρχηγοί περιβαλλοντικών οργανώσεων κρύφτηκαν". Αυτά βέβαια τα λέει εκεί που τον παίρνει, γιατί όταν ρωτήθηκε το Σάββατο το απόγευμα από τον ιδιοκτήτη του SUPER είπε ότι δεν ξέρει τίποτα και θα ενημερωθεί. Από τη μία κόκκορας και από την άλλη _ _ _ _ !!!
Να τον χαιρόμαστε!!!!

5 σχόλια:

Armonistas είπε...

Επειδή αν τους πάρουμε στα σοβαρά θα πρέπει να τους πάρουμε και με τις πέτρες, ας πάμε καλύτερα σε ένα κουίζ με πλούσια δώρα:

Απαντήστε σωστά στις παρακάτω ερωτήσεις και θα κερδίσετε μια κότα 2 σε 1. Κάνει και χρυσά αυγά αλλά είναι ταυτόχρονα και κόκκορας λειράτος.
- Πώς λέγεται αυτός που εκμεταλλεύεται φτωχούς τσιγγάνους και τους παίρνει για μαύρη εργασία και σε τόσο επικίδυνες αποστολές χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης και ανασφάλιστους;
- Γιατί ήθελαν να ρίξουν μόνο τις κεραίες των "μικρών" καναλιών και δεν ακούμπησαν τους "μεγάλους";
- Πού είναι ο δήμαρχος, οέο, πού είναι;
- Πέρασε η στενοχώρια της μειοψηφίας για το γεγονός ή ακόμα κλαίνε απαρηγόρητοι γιατί, όπως λένε, διασύρθηκε το Ξυλόκαστρο και δεν τους άρεσε καθόλου η γκάφα της δημοτικής αρχής;

ξυλινος είπε...

τι κρίμα που ο μύθος του Τόνυ Τζαμάρα κατέρευσε τόσο σύντομα..
Τώρα ποιός θα είναι ο ηρωάς μας;
Ποιός θα γκρεμίσει το πελατιακό - πολιτικό σύστημα;
Ποιός θα κουνάει την σημαία της επανάστασης ανεβασμένος στο διάζωμα να τον βλέπουν;
Ποιός θα κατηγοράει το Αθηναικό κράτος η παρακράτος;και
θα το παίζει αντιΠΑΣΟΚ; ανεξάρτητος!ΠΟΙΟΣ;
Ατιμε armonistas τι κακό προκάλεσες!!

ginisg είπε...

Ερώτηση προς Ναυτιλλομένους Αθίγγανους και όχι μόνο:

Πόσο πάει το κιλό τα παλιοσίδερα;
Γερή κονόμα αν πήγαιναν όλα κατ’ ευχήν έτσι παιδιά;
Όσο για τη Δημοτική Αρχή … ούτε γάτα …ούτε ψύλλος στον κόρφο της.
Και για όλα φταίει Αυτή …. Η πώς τη λένε …. Η εορτή της ΄΄Ζωοδόχου Πηγής΄΄ και ο κόσμος που πήγε να προσκυνήσει εκεί πάνω στο βουνό της Παναγίας και έβλεπε το χάλι που επικρατούσε έξω απ’ το μοναστήρι….. Ε, παλιοσίδερα τα είδαν οι «ΑΡΜΟΔΙΟΙ» ας τα ξηλώσουμε μέσω των Τσιγγάνων σκέφτηκαν….. και μάλιστα ανέξοδα μιας και το σχέδιο υποθέτω ήταν να κρατήσουν οι Τσιγγάνοι τα ΄΄Παλιοσίδερα΄΄ για να τα πουλήσουν.

Κρίμα το μπόι τους ρε παιδιά …. (του Φάνη και του Αντώνη)

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ από τον ΚΟΣΜΟ.
- Τι είναι μαύρο και επάνω σε πυλώνα ύψους 35 μέτρων; - Εναερίτης τσιγγάνος.
- Πώς λέγεται ένας Δήμαρχος με αντηλιακά γυαλιά; - Αντιδήμαρχος.

Η ΟΥΣΙΑ
Ο ηγέτης χαρακτηρίζεται και από τις ενέργειες του.
Μια αναδρομή στις ενέργειες του ανΤόνυ θα βγουν αβίαστα τα συμπεράσματα.
Ο Κόσμος δημιούργησε την Κίνηση Πολιτών και ο Αντωνάκης τη διέλυσε αν δεν αλλάξουν αρχηγό θα πιάσουν πάτο ο ανΤόνυς πάσχει από πολιτική ανεπάρκεια.
Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει ο θεός που μας μισεί, με νηστεία και προσευχή θα λυθεί το πρόβλημα, πως κάνετε έτσι για την εξουσία; γλύψτε για λίγο τις πληγές σας καλό θα μας κάνει.
Ο ηγέτης μπαίνει μπροστά,
όπως η μηχανή του τραίνου,
όπως το άλογο που πάει μπροστά από το κάρο.
Ο ηγέτης δεν κρύβεται πίσω από ασπίδες, σωματοφύλακες, ωτοασπίδες, δοκιμαστές φαγητών, μπράβους.
Ο ηγέτης ηγείται, δεν είναι ουραγός, προστατεύει τα παιδιά του σαν καλός πατέρας, οδηγεί το ποίμνιο του σαν σωστός βοσκός.
Ο ηγέτης φοράει πανταλόνια.
Αλεξικέραυνο σημαίνει προστασία από κεραυνούς.
Αλέξανδρος σημαίνει αυτός που προστατεύει τους άνδρες του.
Μέγα Αλέξανδρο έχουμε στην ιστορία μας, μιμητές του δεν υπάρχουν πολλοί.

ξυλινος είπε...

Ήθελαν κάποιον να φάει τον πρώην!
Έγινε αυτό και μετά τι;
του ασκούν καμιά κριτική;Διαφωνούν πουθενά; Άλλαξαν κάτι στην πόλη;
Κάνουν κάτι να στρίψει το καράβι;
Ψέματα, τσιμέντα, αυτοκίνητα, ανέξοδοι λεονταρισμοί κ.λ.π.
Ας τον χαίρονται λοιπόν…
Οσο για την εξουσία...μακριά και αγαπημένοι
βρέσε άλλη ερωμένη...