Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΦΩΤΟ: (REUTERS/John Kolesidis)

5 σχόλια:

ξυλινος είπε...

…..και μην ξεχάσεις
τα μακαρόνια να είναι Misko……Efrem!

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΕΠΟΥ είπε...

....Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, πως θα φωτίσουμε τη νύχτα...

Μίλα να χαρείς...

ANNA είπε...

Καλά Χριστούγεννα

ξυλινος είπε...

Επίσης.. και χωρίς διαφημήσεις!

ξυλινος είπε...

Την Κυριακή το βράδυ, την ώρα που ψηφιζόταν ο κρατικός προϋπολογισμός, αναγνώστηκε το κείμενο, εκτός από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και στο «Χώρα». Από απόψε αναμένεται να είναι η κατακλείδα μετά την υπόκλιση στα περισσότερα θέατρα.

«Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον τόπο μας και σε συνδυασμό με τη διακοπή της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης "Ρομπέρτο Τσούκο" στη Νέα Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αισθανόμαστε χρέος να εκφράσουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στους νέους και σε όλους εκείνους που αγωνίζονται και κατεβαίνουν στους δρόμους για ένα καλύτερο αύριο», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. «Η εξέγερση είναι δίκαιη. Ας αντισταθούμε στην καταστολή και την ύπνωση, στη βία της εξουσίας.

Ας μιλήσουμε για αυτά που μας καταπιέζουν, ας μιλήσουμε για τα όνειρά μας. Οι μεγαλύτεροι εχθροί είναι ο φόβος και η αναβολή. Απαιτούμε σεβασμό και αξιοπρέπεια, κοινωνικό κράτος, κράτος παιδείας και πολιτισμού. Δεν ανεχόμαστε άλλο την παρακμή, τη μιζέρια, τη διαπλοκή, την αδικία, την περιφρόνηση, την αλαζονεία, την εξουσιομανία, τη γελοιότητα. Δεν ανεχόμαστε άλλο να μας διαχειρίζονται ως προσωπική τους περιουσία. Ας μιλήσουμε. Ας μιλήσουμε στην οικογένειά μας, στους φίλους μας, στη δουλειά μας. Ας μιλήσουμε στους δρόμους. Ας βγούμε όλοι στους δρόμους».

Την ανακοίνωση, μεταξύ πολλών άλλων, υπογράφουν οι Μηνάς Χατζησάββας, Μπέτυ ....Ελευθεροτ.23\12\08.