Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

300 αρμονικές αναρτήσεις...

Φτάσαμε αισίως τις 300 αναρτήσεις στο ιστολόγιό μας. Αν υπολογίσουμε ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι δικά μας κείμενα και όχι αναδημοσιεύσεις, καταλαβαίνουμε ότι η παραγωγή πάει καλά.
Αυτές τις μέρες, με τις "αυτοδιοικητικές" συζητήσεις που γίνονται στο Ξυλόκαστρο, αλλά και στο νομό Κορινθίας, νιώθουμε σαν τους 300 του Λεωνίδα, που έχουν να αντιμετωπίσουν τις "ορδές των Περσών", αλλά δεν πτοούμαστε.
Αυτό που ξεκινήσαμε το 2002, μένει ζωντανό και τα προτάγματά μας παραμένουν ο οδηγός μας. Αποδεικνύουμε με τη δράση μας, ότι η ενεργοποίηση των πολιτών κατά τη διάρκεια της τετραετίας είναι αποτελεσματικότερη από κάθε αντιπροσώπευση που μένει μόνο στις παρεμβάσεις εντός θεσμικών αιθουσών και συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε, ώστε όλο και περισσότεροι πολίτες να γίνουν μέτοχοι των κοινών.
Θιασώτες της πρότασης, του σχεδίου, της συζήτησης αλλά και της ακτιβίστικης πρακτικής προσπαθούμε να κρατήσουμε τη φωτιά αναμμένη.
Μαζί με το περιοδικό μας, το ιστολόγιο αυτό δείχνει ξεκάθαρα, τις προτεραιότητες που έχουμε θέσει, αλλά και τον χαρακτήρα της παρέμβασής μας. Ελπίζουμε να αντέξουμε για πολύ ακόμα, γιατί τη σήμερον ημέρα (και ειδικά στο Ξυλόκαστρο), υπάρχει τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας, ηθικής και συζήτησης.

Είμαστε εδώ, καλύτεροι και περισσότεροι από χθες, σχεδιάζοντας για το αύριο...
(πολύ λαοπλάνο το τελευταίο, ε;)
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε...

ΥΓ: Πρέπει να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη από τους Αρμονίστας για την επόμενη ανάρτηση, την 301η, που θα αφιερώσω στον Εφιάλτη των "Θερμοπυλών". Η υπομονή και η αντοχή μου, έχουν τα όριά τους και, δυστυχώς, εξαντλήθηκαν...

3 σχόλια:

P.V είπε...

περιμένουμε την 301η ανάρτηση!!! και κάθε εφιάλτης στον πάγκο του!!! καλή δύναμη για τα υπόλοιπα και ΜΠΡΑΒΟ... !!!

Γ.Κ. είπε...

Γιατί έχω την εντύπωση οτι και πολλές απο τις 300 αφορούν τον (τους) Εφιάλτη (-ες);
Καλή δύναμη!

Armonistas είπε...

Κι εγώ Γ.Κ. όταν τρώω αργά το βράδι, έχω την εντύπωση ότι πολλές φορές βλέπω εφιάλτες...