Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Προβλέψιμοι καταναλωτές...

Παρατήρηση 1η: Όλοι λένε ότι ξέρουν τα αποτελέσματα της Κυριακής. Μάλιστα κάποιοι κάνουν και αναλύσεις για τη συνέχεια, έχοντας ως δεδομένη την εκτίμησή τους. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το άρθρο του κ. Γουγά στον Πολίτη. Η μόνη απορία του είναι αν θα μπουν οι Οικολόγοι στη Βουλή. Όλα τα άλλα είναι σίγουρα!
Παρατήρηση 2η:
Για πρώτη φορά άκουσα τα μεγάλα κόμματα να μιλάνε για μας και να μας αποκαλούν, συχνά πυκνά, "καταναλωτές". "Θα ενισχύσουμε το εισόδημα των καταναλωτών για να ανασάνει η αγορά" και διάφορα τέτοια υπόσχονται οι σωτήρες του τόπου. Τόσο ανεβασμένα τα πράγματα!
Και προβλέψιμοι λοιπόν και καταναλωτές! Όσο περνάν τα χρόνια όλο και καλύτερα πάμε. Αναβαθμιζόμαστε! Προς τα κάτω βέβαια, αλλά λίγη σημασία έχει.
Α, ρε και νάχαμε λίγο χιούμορ! Όχι συνείδηση. Χιούμορ, θα έφτανε! Ούτε αυτό δεν μας έχει μείνει; Να τους κάνουμε μια έκπληξη την Κυριακή. Στους δημοσκόπους, στους δημοσιογράφους, στους δημαγωγούς και σε όλους αυτούς που βιάζουν τη δημοκρατία, κλέβοντάς της το πρώτο συνθετικό. Να τους κάναμε ένα μικρό χουνέρι, να τους έφευγε η σκούφια! Αχ και νάχαμε λίγο...

2 σχόλια:

P.V είπε...

Μια καλή αρχή και ξέχασα να το πω.. θα είναι αν ρωτηθούμε στα Exit pool… να τους απαντήσουμε άλλα αντ άλλων… να δεις πόσο θα ψάχνονται όλοι αυτοί οι δημοκόποι όταν θα τους βγει μάπα το καρπούζι.. καλό βόλι σε όλους και σωστοοοοοο βόλι.

ξυλινος είπε...

Πράσινη οικονομία
πράσινοι καταναλωτές
πράσινοι οικολόγοι

Δένδρα-Μαύρα
Ποτάμια-καφέπχΑσωπός
Κορινθιακός-κόκκινος

ΜΥΑΛΑ - ΠΡΑΣΙΝΑ πράσσα....