Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΧΕΙΜΕΡΙΝΙΣΤΑΣ...

Με αφορμή την έλευση του Νοέμβρη, η ομάδα χειμερινών κολυμβητών της Αρμονικής απ-Aνάπτυξης, σας εύχεται καλό μήνα και καλά μπάνια! Μην ξεχνάτε, το κρύο κάνει καλό και συντείνει στην μακροζωία. Σφίγγει σάρκες και γεμίζει «μπαταρίες»… Βοηθά στην ψύχραιμη εκτίμηση και αποτίμηση των καταστάσεων.
Χαρείτε την θάλασσα με άδειες παραλίες, υπέροχα χειμωνιάτικα χρώματα και νερά χωρίς πετρέλαια και λάδια με άρωμα καρύδας! Απολαύστε την παραλία τώρα, που η γνωστή κυρία κυνηγά το παιδάκι της να φάει σε κάποιο διαμέρισμα που προέκυψε από κάποια αντιπαροχή, όταν η οικονομία «πετούσε» και το μέλλον τσιμέντο-γινόταν για να αντέξει. .Το μοντέλο πέτυχε και το αντιγράψαμε και στην πόλη μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έρχονται όλοι να δουν τις πολυκατοικίες μας , γιατί αυτοί δεν έχουν τόσο ωραίες και τόσο κεντρικές!

Πράξτε ότι θέλετε, κανέναν δεν ενοχλείτε, ούτε σοκάρετε. Τα ηλικιωμένα ζευγάρια από τα ΚΑΠΗ κάποιου Αθηναϊκού δήμου, [της Εκάλης, Κηφισιάς, Ψυχικού, Καστριού ίσως], απουσιάζουν και αυτά. Περιμένουν στον προθάλαμο καθηγητού Ιατρού γιατί το σκυλάκι τους δεν ενεργείται από τα πολλά Mac Donald’s…που το ταΐζουν.

Δεν κινδυνεύετε από αδέσποτα μπαλάκια ρακετοφόρων, αγενών ενίοτε… Ούτε οι ηλίθιοι με τα jet-ski είναι βέβαια εκεί να σας κάνουν τα νεύρα τσατάλια επιδεικνύοντας το γαμωγιαπωνέζικο μηχάνημα τους και κυρίως την ευήθεια και την αβελτηρία τους. Ακόμα και οι καμακο-βαρκάρηδες ή σκαφάτοι που περνούν έξω-έξω για να «κόψουν κίνηση» και το κεφάλι σου μόλις το γλιτώνουν, απουσιάζουν σε κάποια καφετέρια με την Espresso και την Θύρα 7-13-21-31 ανά χείρας, προς ενημέρωση. Καθότι «θωρακισμένος πολίτης είναι ο ενημερωμένος», όπως συχνά επαναλαμβάνουν και οι κατέχοντες την εξουσία και δια τούτο φροντίζουν και ματώνουν… , για εμάς βρε και την πληροφόρηση μας.

Και τέλος μην ξεχνάτε το ευφάνταστο μήνυμα του Γαλλικού Μάη, «κάτω από την άσφαλτο υπάρχει παραλία» και κυρίως, κάντε κάνα μπάνιο όσο ακόμα είναι ΔΩΡΕΑΝ! Είστε σίγουροι πως θα είναι πάντα έτσι;
Η ανάπτυξη έρχεται και είναι ανεπτυγμένη……για να μας αναπτύξει όπως τόοοοοσα χρόνια τώρα που η χώρα ήταν άσχημη και την ομορφαίνουμε με καμένα, μπαζωμένα, κτισμένα και τελικά χεσ..να..!
Βουτήξτε……

Λουκάς Ψαράκης εκ μέρους των χειμερινών Αρμονίστας..


2 σχόλια:

Armonistas είπε...

Το βιντεάκι από μένα, για τον ποδηλατιστή-χειμερινοκολυμβητή Λουκά...

ξυλινος είπε...

βάλε μαγιό
πάρε ποδήλατο και
έλα κοντά
cold is gold.....