Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Τα θαύματα της φύσης (ΕΛΓΑ)...


Λοιπόν. Τα θαύματα του ΕΛΓΑ συνεχίζονται. Επειδή οι φωτογραφίες ισοδυναμούν με χιλιάδες λέξεις, προσέξτε τις φωτογραφίες που λάβαμε από φίλο - θύμα των θαυμάτων.
Φωτο 1: (το καλό κτήμα).
Ανήκει σε καταγγέλοντα. Στην πρώτη εκτίμηση, του είχαν βάλει παραγωγή 2.500 κιλά ανά στρέμμα και 75% ζημιά. Στην αναθεώρηση έβαλαν 1.400 κιλά ανά στρέμμα και 30% ζημιά!!!
Φωτο 2: (το παρατημένο).
Ανήκει σε καταγγελόμενο. Στην πρώτη εκτίμηση, του είχαν βάλει παραγωγή 2.000 κιλά ανά στρέμμα και 100% ζημιά. Στην αναθεώρηση έβαλαν πάλι 2.000 κιλά ανά στρέμμα και 85% ζημιά!!!

Είναι φανερό ότι το δεύτερο κτήμα δεν καλλιεργείται. Παρ' όλα αυτά, αποζημίωση πήρε και μάλιστα παχυλή. Ο δε θρασύς, που κατήγγειλε την υπόθεση, τιμωρήθηκε παραδειγματικά, μιας και του ζητάνε, σχεδόν όλη, την αποζημίωση πίσω.
Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συντελεστές του θαύματος αυτού, καθώς και σε όλους αυτούς που σιωπούν και το συγκαλύπτουν. Δεν το καταλαβαίνουν, αλλά προσθέτουν ένα ακόμα λιθαράκι στο ποτήρι της οργής, που σιγά σιγά ξεχειλίζει.

2 σχόλια:

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΑΤΟ είπε...

Το ότι τα λαμόγια κυριαρχούν δεν είναι νέο!
Αλλά όταν ξυπνήσει ο καταγγέλων και πάει τον ΕΛΓΑ στον εισαγγελέα ,,,αν πεί και όλα όσα ξέρει για το σύστημα πάρε δώσε....
ΑΓΡΟΤΗ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
ΑΝ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ!

Ετσι απλά! είπε...

Aπ'ότι βλέπω τα 'παλούκια' στο δεύτερο είναι μέσα ! .. και λέω, μήπως πήρε ο μαύρος αποζημίωση για τα αγριόχορτα που πινίξανε την καλλιέργιασε που ο πρώτος τις βλέπει τις αράδες!