Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Στο Δούναβη (και στο Ξυλόκαστρο) έφτασε η κόκκινη τοξική λάσπη...


Η κόκκινη λάσπη της Ουγγαρίας έχει κάνει εντύπωση!!! Η δική μας, που επί 46 χρόνια νεκρώνει τον Κορινθιακό (περίπου 800.000 τόνοι/χρόνο), δε συγκίνησε κανέναν πολιτικό άρχοντα.


Η Αλκυών έβγαλε σχετικό δελτίο τύπου http://www.tharrosvioton.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2851:2010-10-08-09-17-05&catid=98:2010-04-10-08-51-22&Itemid=316 το οποίο συνυπογράφουμε. Ντροπή...

1 σχόλιο:

ενεργος πολιτης Ξ είπε...

Ο κ.Νικόλαος Ταγαράς ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΆΡΧΗΣ με τον συνδιασμό του κ. Δράκου –ΝΔ, καθώς και ο κ. Παπαφωτίου ΥΠΟΨΗΦΙΟς και αυτός με τον κ Π. Τατούλη—ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ, ακόμα να βγάλουν απόφαση ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΚΉ για τον Κορινθιακό!
Ο δεύτερος είχε επιφορτισθεί να μελετήσει το θέμα, μαζί με τον κ. Κώστα Αδαλάκη [νομαρχιακό σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ και υποστηρικτή του νυν δημάρχου Ξυλοκάστρου}, να εκφέρουν άποψη, ώστε να βγει μετά ψήφισμα από την νομαρχία!
ΑΚΟΜΑ μελετούν…………. το θέμα των εργοστασίων απέναντι, που μολύνουν τον Κορινθιακό και έχουν μούτρα να ζητούν και ψήφο!!!!!!!!!!

Και να μην ξεχνάμε ότι και κανείς από τους υποψηφίους του κ. Σκούρα- και ο ίδιος βέβαια- δεν συμμετείχαν ποτέ, στις δράσεις υπεράσπισης του Κορινθιακού ή του βουνού.!
ΚΑΙ αυτοί ψήφο θέλουν και εξουσία για να μας αποτελειώσουν………………..
Ας τους βοηθήσουμε λοιπόν…………….