Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Συνεχίζεται...

Το ΔΣ δεν ολοκληρώθηκε απόψε. Θα συνεχιστεί αύριο την ίδια ώρα (7:30μμ), με τα υπόλοιπα 9 θέματα που δεν συζητήθηκαν.

Επειδή μπήκε ως κατεπείγον το θέμα των συγχωνεύσεων των σχολείων που πήρε πολύ χρόνο, δεν πρόλαβαν να συζητηθούν όλα τα θέματα. Συζητήθηκαν μόνο τα πρώτα 10 που αφορούσαν στα φετινά τέλη και το 15ο σχετικά με το περίπτερο της πλατείας.

Ες αύριον τα σπουδαία...

Προ ημερησίας ειπώθηκαν διάφορα, αλλά να παρατηρήσω ένα, τέτοια ώρα. Προτείναμε στο ΔΣ να αποδοκιμάσει την ερώτηση Μανωλάκη για τη Ζήρεια (θυμηθείτε εδώ http://armoniki.blogspot.com/2011/03/blog-post_10.html) και ως εκ θαύματος ...δεν απάντησε κανείς! Πρωτότυπο;

Α.Α.Ζ.

ΥΓ: Επειδή τα είπαμε ένα χεράκι στο δήμαρχο, για την ανακοίνωση που έβγαλε για τα σχολεία, μου απάντησε μεταξύ άλλων ότι κι εγώ του τα έχωνα παλιά και μου είπε μάλιστα ότι έχω σχολιάσει ακόμα και τα ρούχα που φοράει. Δεν το θυμάμαι αυτό και μάλλον δεν το έχω κάνει. Μπορώ να πάρω τη βοήθεια του κοινού;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντρέα, επειδή βοηθάει το Δήμο, ο διαφορετικού ήθους και ποιότητας, πολιτικός λόγος και να ακούγεται και να προβάλλεται, αν δεν σου κάνει κόπο, ανάρτησε την χτεσινή σου παρέμβαση. Ετσι θα έχουν την ευκαιρία να την διαβάσουν και όσοι δεν μπόρεσαν χθες να βρίσκονται στην αίθουσα. Ισως με μια δεύτερη ανάγνωση, μάθουν (;) κάτι και κάποιοι που η επιχειρηματολογία τους(;) ολοκληρώνεται με ενδυματολογικές αναφορές!!!
Π.Π.

xylokastristas είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο (ΝΙΑΡΡΟΣ?) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΩΘΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ.ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ!

Γιώργος είπε...

Για την ενδυμασία, θυμάμαι παλιά που φόραγαν όλοι κάτι κρεμ σακάκια με ίδιο χρώμα παπουτσάκι. Τυπικό ντύσιμο Λαϊκού Πασοκοπαράγοντα που ακολουθεί το παλιό ΠΑΣΟΚ και μισεί τους Σημιτικούς...Όλη η ομάδα εμφανιζόταν έτσι στην πλατεία!