Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Και μια παρένθεση. Απόψε στην ΕΤ1...

φωτο από τα γυρίσματα της εκπομπής

Ας κάνουμε μια ...βραχυπρόθεσμη παρένθεση. Απόψε στην ΕΤ1 και στην εκπομπή "Μονά Ζυγά δικά σας" θα έχει λίγο Ziria Festival.

Η εκπομπή αυτή είναι λίγο περίεργη. Δίνει βήμα σε καταξιωμένους, αλλά και νέους ανθρώπους από το χώρο του πολιτισμού, των Γραμμάτων και των Τεχνών. Οι καλεσμένοι συζητούν με φίλους τους, με καλλιτέχνες, επιστήμονες και ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους, που οι ίδιοι έχουν επιλέξει για να φιλοξενήσουν στην εκπομπή.

Η κάθε εκπομπή είναι μοναδική και εντελώς διαφορετική από τις άλλες, καθώς η δομή της στηρίζεται αποκλειστικά στον εκάστοτε καλεσμένο και την ομάδα προσώπων που έχει επιλέξει για να φέρει στο στούντιο. Μια ακόμα πρωτοτυπία αποτελεί το γεγονός, ότι τις εκπομπές συντονίζει κάθε φορά διαφορετικός/διαφορετική παρουσιαστής/παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

Στη σημερινή εκπομπή στις 7μ.μ. καλεσμένοι είναι οι Burger Project, το ξεχωριστό αυτό συγκρότημα που ξεσηκώνει και ...πεθαμένους σε κάθε του εμφάνιση. Μέσα στους φίλους που κάλεσαν είμαστε κι εμείς (Γιώργος Γκουρβέλος, Ανδρέας Ζάρρος και Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης που όμως δεν μπόρεσε να έρθει), με αφορμή το φεστιβάλ της Ζήρειας που σκαρώνουμε εδώ και 2 χρόνια και στηρίζουν θερμά και οι Burger. Μια πολύ ωραία εκπομπή με άφθονα ...Burger, ένα άλλο ξεχωριστό σχήμα τους Τακίμ, που θα σας αφήσει άφωνους και άλλα πολλά και άκρως ενδιαφέροντα. Θα μεταδοθεί απόψε Παρασκευή 7μ.μ.-9μ.μ. και σε επανάληψη στη 1:45 τη νύχτα. Εμείς είμαστε κάπου στο τελευταίο μισάωρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: