Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Τα όμορφα...

Η άμυνα στις ασχήμιες που μας έχουν βρει, είναι ...τα όμορφα! Ευτυχώς τους επόμενους δύο μήνες θα συμβούν κάποια.

Πολλές και ποιοτικές εκλδηλώσεις ετοιμάζει ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΚΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ "ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ" με την τοπική κοινότητα. Επισκεφθείτε τη σελίδα του στο Facebook http://www.facebook.com/home.php#!/groups/104203836331502 και ενημερωθείτε. Τα όμορφα ξεκινάνε με την έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Μαυριδόγλου το Σάββατο 16/7/2011 (λεπτομέρειες σε λίγες μέρες). Μην ξεχνάτε και τη μεγάλη έκθεση που θα γίνει εκεί με θέμα τη Συκιά, τον Πευκιά και τον Κορινθιακό και όσοι θέλετε να συμμετέχετε να φέρετε τα έργα σας μέχρι 15/7/2011. Θυμηθείτε την πρόσκληση εδώ http://armoniki.blogspot.com/2011/05/blog-post_20.html.  

Ετοιμάζεται και το 3ο Ziria Music Festival...
 http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=229882120365763 που φέτος θα γίνει στις 26 & 27 Αυγούστου. Το φεστιβάλ γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, σε συνέχεια του αξέχαστου «Live Rock πάρτυ στη Ζήρεια» που έγινε το 2009 και του "Ζήρεια Open party" που έγινε το 2010. Πάντα στο Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, αφιερωμένα στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόϊκα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, η τοποθεσία φανταστική, η πρόσβαση εύκολη. Στη διάθεσή σας θα είναι όλες οι υποδομές και ειδικά διαμορφωμένος μεγάλος χώρος για δωρεάν camping. Το φεστιβάλ της Ζήρειας είναι πάντα ένα ανοιχτό πάρτυ, ένα πάρτυ που είναι και δικό σας. Καλέστε τους φίλους σας και ελάτε όλοι μαζί για μια ξεχωριστή εμπειρία.
 Όπως και πέρυσι, τη διοργάνωση επιμελούνται αφιλοκερδώς μια παρέα Ξυλοκαστριτών. Το φεστιβάλ στηρίζουν το Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, οι ξενοδόχοι των Τρικάλων και άλλοι επαγγελματίες των Τρικάλων και του Ξυλοκάστρου.
"Κανείς δε μας χαρίζει τίποτα, αλλά όταν είμαστε όλοι μαζί δεν χρειαζόμαστε κανέναν!  Ας στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός μεγάλου ανοιχτού φεστιβαλ, που θα προσελκύει κόσμο από όλη την Ελλάδα και θα προάγει τον πολιτισμό και τον τόπο μας. Όχι για το άμεσο κέρδος, αλλά για τα μεγάλα έμμεσα οφέλη που απορρέουν από τέτοιες διοργανώσεις", λέει χαρακτηριστικά ο εμπνευστής του Φεστιβάλ Γιώργος Γκουρβέλος και περιμένουμε όλους όσους μπορούν και θέλουν, να βοηθήσουν αυτή τη συλλογική διοργάνωση.

Άντε γιατί θα σκάσουμε αν δεν ομορφύνουμε και λίγο την ψυχή μας...

Α.Α.Ζ.

ΥΓ: Είναι αθάνατα τα όμορφα...
http://youtu.be/nvxQjckkKyA

Δεν υπάρχουν σχόλια: