Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ...

Την Τετάρτη 29/2/2012 πολίτες της Κορινθίας στη συνέλευση που έγινε στο Κιάτο αποφάσισαν ότι είναι επιτακτική ανάγκη οργάνωσης κοινών δράσεων σε όλο το νομό (και όχι μόνο) για την ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας που μας έχουν επιβάλει.

Το κορινθιακό δίκτυο ονομάστηκε "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" όπου μπορεί να συμμετέχει κάθε πολίτης που θέλει να αντισταθεί, να σταθεί αλληλέγγυος στους συνανθρώπους του και να ανατρέψει αυτή την πολιτική. Συμφωνήθηκε ένα μίνιμουμ πολιτικό πλαίσιο και προτάθηκαν οι πρώτες δράσεις του δικτύου. Αυτά θα ανακοινωθούν μετά τη νέα συνέλευση που θα γίνει τη Δευτέρα 12/3/2012 στις 7:30μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου και θα τα παρακολουθείτε από το ιστολόγιο της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ http://protovouliakorinthias.blogspot.com/ . Καλούνται όλοι οι κάτοικοι της Κορινθίας να συμμετέχουν στη συνέλευση και στις δράσεις της Πρωτοβουλίας γιατί ...δεν πάει άλλο.

Συνέλευση θα γίνει και στο Ξυλόκαστρο την Κυριακή 11/3/2012 στις 7:00μμ στο Κέντρο Νεότητας για να συζητήσουμε τις προτάσεις που θα κάνουμε τη Δευτέρα στη συνέλευση του Κιάτου.

Έλα κι εσύ!!! Σε χρειάζεσαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: