Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

"ΛΟΥΤΡΟ" ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ...



Λένε: "Χρειάζεται να δημιουργηθούν εθελοντικές ομάδες για να κοπούν τα χορτάρια, καθότι ο δήμος δεν διαθέτει χρήματα!" (2 με 3 μεροκάματα)
Έχει γίνει η έλλειψη χρημάτων πυροσβεστήρας στο στόμα των διοικούντων, γιατρεύει τη νόσο της απραξίας. Αφού νοιάζονται όπως λένε, γιατί δεν δημιουργούν μία τέτοια ομάδα όλοι αυτοί που διοικούν το δήμο, να τους δούμε να κόβουν χορτάρια; Γιατί αν υπάρξει καμία φωτιά, δεν νομίζω να βρουν σαν δικαιολογία την έλλειψη χρημάτων.
Είναι όμως παράδοξο, να ακούς, κάποιους με όραμα, να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την εξουσία χρησιμοποιώντας την ίδια καραμέλα. Ειδικά όταν οι ίδιοι την κατακεραύνωναν για απραξία πριν!
Τότε δηλαδή είχε τα μέσα και δεν έπραττε, ενώ τώρα που έχουν γίνει συνοδοιπόροι, δεν έχουν τα μέσα για να πράξουν;
Μήπως το όραμα έχει μεταλλαχθεί;
Μήπως βλέπουν να παράγεται έργο;
Δεν μας το δείχνουν να το δούμε;
ΥΓ: Τα χορτάρια στο Λουτρό εξαφανίστηκαν! Στην άκρη του δρόμου τουλάχιστον. Στο βάθος δεν φαίνονται και πολύ!
Λάμπης Φίλης

2 σχόλια:

Armonistas είπε...

Δυστυχώς, ο λαϊκισμός έχει κτυπήσει κόκκινο! Στον Πευκιά φέτος, ο ίδιος ο δήμαρχος κολλάει ταινίες στα πεύκα με τον αντιδήμαρχο πρασίνου και δύο υπαλλήλους. Από την άλλη δεν έχει κάνει κάποιο δημόσιο κάλεσμα στους πολίτες να βοηθήσουν. Για να δώσει το καλό παράδειγμα πρέπει να θέλει να το δώσει και να υπάρχει και κόσμος να το εισπράξει.
Στην Επιτροπή Πολιτών λένε ότι δεν έχουν λεφτά για το κόψιμο των χορταριών και τους ρωτάνε αν έχουν χορτοκοπτικά να βοηθήσουν! Γιατί δεν τα λένε αυτά δημόσια; Γιατί τα λένε στην Επιτροπή όταν τους ζήτησε να τους δει και να τους θέσει τα αιτήματά της; Γιατί δεν βγάζουν ντουντούκα; Την απάντηση την ξέρουμε. Φταίει η Αρμονική Ανάπτυξη και ο αρχηγός της. Ρε, ουστ!!!
Με τα πολλά η Επιτροπή έστειλε δύο εργάτες, πήγαν και οι ίδιοι και μάζεψαν ζουζούνια από το έδαφος και η παράνοια συνεχίζεται...
Είν' ο κατήφορος πολύς ακόμα;;;

ξυλινος είπε...

Υπάρχει και άλλη λύση
Να απευθυνθούν για χορηγίες και οικονομική στήριξη σε αυτούς που με βάση τον Πευκιά και με την στήριξη, ενθάρρυνση και συμμετοχή των δημοτικών αρχών ΥΠΕΡ-ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ από το τσιμέντομα της πόλης.
Σε αυτούς που λόγω του Πευκιά έχουν κάνει το Ξυλόκαστρο την ακριβότερη πόλη, κάτι που το υφιστάμεθα όλοι, χωρίς να εισπράττουμε εις είδος από την εκμετάλλευση του δάσους όπως κάνουν αυτοί!
Είναι γνωστό ότι οι ζάπλουτοι στις χορηγίες λένε ναι, ξεπλένοντας τις ανομίες τους και φορώντας το προσωπείο της κοινωνικής ευαισθησίας γλιτώνουν και φόρους….
Οι πολεοδομικές παραβάσεις μόνο, αν αποτιμηθούν σε χρήμα, φθάνουν για να έχουμε 300 άτομα στον Πευκιά μέρα –νύχτα να τον σκουπίζουν…
Απευθυνθείτε στον μεγαλο-μηχανικό που σας έχει στο τσεπάκι του και κατέστρεψε και συνεχίζει, την πόλη!!