Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

"Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον", ειδικά αν δεν έχει σκιά από ευκαλύπτους...

Ένα ανώνυμο σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτησή μας, "εξηγεί" το τι γίνεται στη σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι. Φαίνεται να γνωρίζει πράγματα ο ανώνυμος σχολιαστής και μένει να δούμε τι αληθεύει από όλα.
Το ίδιο σχόλιο άφησαν και σε αναρτήσεις άλλων ιστολογίων. Γιατί είναι ανώνυμο ενώ φαίνεται να είναι από "μέσα" δεν γνωρίζουμε, αλλά το θέμα είναι υπό διερεύνηση και σύντομα θα μάθουμε την αλήθεια. "Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον", ειδικά αν δεν έχει σκιά από ευκαλύπτους...

Το παραθέτουμε αυτούσιο:

"ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΑΝ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ: ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΔΑΣΟΠΟΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ.Η ΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΥΨΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.ΟΙ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΑ ΔΕΝΤΡΑ , ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΥΛΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥΣ."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΚΙΑ ΑΠΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ, ΣΑΖ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ "ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ Α.Τ.Ι.Α. (ΚΟΙΝΩΣ ΟΥΦΟ)". ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Armonistas είπε...

Δεν διαφωνώ κατ' ανάγκη μαζί σας. Θα δείξει. Να σας πω την αλήθεια, μακάρι να γίνεται έτσι που λέτε και να φροντίζουν τα δέντρα. Έχουμε τόσα να αγχωνόμαστε. Δείτε την ανάρτηση που θα έρθει σε λίγο και θα καταλάβετε.
Με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας, καλύτερα ένας συναγερμός λάθος, παρά να ξυπνήσουμε κατόπιν εορτής. Θα δούμε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΠΑΘΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΥΟΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ (ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΜΗΔΑΜΙΝΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΫ" ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.