Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Η Αρμονική Ανάπτυξη θα συμμετάσχει στην 1η Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Πρωτοβουλίας Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5 και 6/4/2008 θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα η 1η Συνδιάσκεψη της Πρωτοβουλίας Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων. Δεκάδες Ανεξάρτητες Κινήσεις από όλη τη χώρα θα συναντηθούν για να συζητήσουν, να διαμορφώσουν τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, το πλαίσιο λειτουργίας και επικοινωνίας, να καταθέσουν θεσμικές προτάσεις και να σχεδιάσουν τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους για μια Ισχυρή Ακηδεμόνευτη Αυτοδιοίκηση.
Βασικοί στόχοι του εγχειρήματος είναι:
- να ενδυναμωθεί η φωνή της Aνεξάρτητης Aυτοδιοίκησης, πέρα από κομματικά χρίσματα και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, να καταστεί ηγεμονική δύναμη και ισχυρός πόλος στα αυτοδιοικητικά πράγματα της χώρας και να ανταποκριθεί θετικά στις αυξημένες προσδοκίες που δημιούργησε στους πολίτες όλης της Eλλάδας.
- να ανακτηθεί η τραυματισμένη εμπιστοσύνη του δημότη-πολίτη στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης και να εμπεδωθεί στην κοινωνία μια αντίληψη ισότιμης συμμετοχής και δράσης, που θα ενθαρρύνει την αυτενέργεια και τη συλλογικότητα και θα ισχυροποιεί την κοινωνία των υπευθύνων και ενεργών πολιτών.
- να διαμορφωθούν προτάσεις και να αναληφθούν συντονισμένες δράσεις για τα μεγάλα και μικρά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης, την αναμόρφωση του θεσμικού της πλαισίου, τον σχεδιασμό βιώσιμων και ανθρώπινων πόλεων, την προάσπιση του περιβάλλοντος, των συλλογικών αγαθών και του δικαιώματος όλων σε μια αξιοπρεπή και αξιοβίωτη ζωή.
Η Αρμονική Ανάπτυξη θα είναι εκεί για παρουσιάσει τη δική της πρόταση, να προσθέσει και να προστεθεί.

1 σχόλιο:

P.V είπε...

Ο Βόλος ειχα καλά Τσιπουράδικα, η Πάτρα εχει καλά Ρεμπετάδικα... καλά να περάσετε και καλές εργάσιες στη Συνδιάσκεψη