Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από τον Παντελή Μήτσιου από τη Λάρισα και το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο. Διαδώστε το όπως μπορείτε.
«Κατηγορείσαι ως υπαίτιος του ότι, στον παρακάτω τόπο και χρόνο, όντας ανήλικος, αφού γεννήθηκες την 23.10.1993 ενεργώντας από κοινού με τους συγκατηγορούμενούς σου….»«… Ενεργώντας από κοινού με άλλους συγκρότησες με άλλους δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα αποτελούμενη από περισσότερα των τριών ατόμων … με κοινό δόλο και κατόπιν συναπόφασης και σύμπραξης συγκρότησες με τους παραπάνω συγκατηγορούμενούς σου ομάδα προσώπων (οργάνωση), η οποία λειτουργούσε σε οργανωμένη βάση, με κατανεμημένους ρόλους, με διαρκή λειτουργία προς τα έξω, που επεδίωκε την διάπραξη εμπρησμών και παραβάσεων σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες … εσύ, όσο και τα υπόλοιπα πρόσωπα της ομάδας, υποτάξατε την κατ' ιδίαν βούλησή σας, στην βούληση της εγκληματικής οργάνωσης, συναποτελούσατε μια ενιαία μονάδα (μέλη της ομάδας που συσκεπτόσασταν και συναποφασίζατε τις πράξεις σας), … την οποία δεν σχηματίσατε περιστασιακά για την διάπραξη των κάτωθι αναφερόμενων παραβιάσεων σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, αλλά με μόνιμο και σταθερό χαρακτήρα, και η υποδομή σας ήταν τέτοιας έκτασης και δυναμικής, ώστε κατείχατε ποικίλα τεχνικά μέσα πάσης φύσεως με τα οποία παρεμβαλόσασταν στους ασυρμάτους της Αστυνομίας ….με δυνατότητα της ομάδας σας να εναλάσσεται και να αντικαθιστά τα μέλη της, χωρίς η ίδια να υφίσταται αλλαγή, αφού και μετά τη σύλληψη τόσο τη δική σου όσο και των συγκατηγορουμένων σου, αυτή (ομάδα) συνέχισε να δρα.»
Το παραπάνω είναι μέρος του κατηγορητηρίου που αντιμετωπίζουν 25 νέα παιδιά από τη Λάρισα που συνελήφθησαν τις ημέρες των επεισοδίων. Τα 11 από αυτά είναι ΑΝΗΛΙΚΑ από 14 έως 17 ετών! Πρόκειται να δικαστούν για κακουργηματικές πράξεις με τον αντιτρομοκρατικό νόμο!
Πρέπει ΟΛΟΙ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο!
Πρέπει να εμποδίσουμε την ποινικοποίηση της διαδήλωσης.
Πρέπει να αντιδράσουμε στην τρομοκράτηση πολιτών και συνειδήσεων.
Άσχετα με το τι πιστεύουμε για τα επεισόδια, είναι αδιανόητο να διώκονται δεκαπεντάχρονα ως τρομοκράτες. Δεκαπεντάχρονα που μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να έχουν παραβατική συμπεριφορά αλλά δεν μπορεί να δικάζονται ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΦΕΣΗΣ.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

1 σχόλιο:

NIKOLAS είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ Μ...
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Κ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΠΛΑΘΩΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ 300 ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ !! ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΤΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΕΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΗΔΗΣΙΑ!!
" έρρωσθε και ευδαιμονειται "