Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Αυτά που δε θα δείξουν το CNN και ο Alexis Papachelas...

Δείτε αυτή την καταχώρηση στο ιστολόγιο του εξαποδώ για να μην ξεχνιόμαστε...

3 σχόλια:

ξυλινος είπε...

Ας υποθέσουμε ότι η Ελλάς διώχνει τον Ισραηλινό πρέσβη –λέμε τώρα – και διακόπτει διπλωματικές, εμπορικές και στρατιωτικές σχέσεις με την χώρα αυτή..
Ποιος θα μου πει τι και σε ποιους τομείς θα υπάρξει αντίκτυπο από αυτές τις κινήσεις;
Γιατί κανείς στον πλανήτη δεν τα βάζει με αυτό το κράτος;
Ποιος από εμάς τους απλούς πολίτες ξέρει ή υποψιάζεται τα παιχνίδια που εξυφαίνονται στις πλάτες μας; Τους εκβιασμούς, τα ανταλλάγματα τις παραχωρήσεις, τις προβοκάτσιες και δεν ξέρω τι άλλο μαγειρεύει η διεθνής διπλωματία και οι μυστικές υπηρεσίες;
Πόσοι από αυτούς τους πολίτες του κόσμου ,που εξεγείρονται με τα γεγονότα στη Γάζα είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν την βολή τους με την σωτηρία των Παλαιστινίων; Μην βιαστείτε να απαντήσετε. Η απάντηση δεν είναι προφανής..
Ποιος μας λέει ότι μια «λάθος» κίνηση δεν θα έδινε την ευκαιρία στους μεγάλους μας «προστάτες» να αμολήσουν τους καραβανάδες της Άγκυρας σε ένα πόλεμο π.χ. 7 ημερών, με άμεσο αντίκτυπο την πλήρη διάλυση της ψωροκώσταινας , που έτσι και αλλιώς είναι μισο- δαλυμένη από την διαφθορά και την μη λειτουργία των θεσμών. Πράγμα που ομολόγησε και ο σοβαρός Κακλαμάνης του ΠΑΣΟΚ επεξηγώντας το γιατί της κοινωνικής έκρηξης και κατά κάποιό τρόπο δικαιολογώντας την…..
Άρα λοιπόν , οι λαοί μπορούν να οργίζονται, οι πολιτικοί όχι….
Γιατί ποτέ δεν θα μάθουμε ακριβώς, πόσα κερδίζουμε από τις γενοκτονίες και την λιμοκτονία των 2\3 του πλανήτη για να περνάμε εμείς καλά…..
Και ποτέ δεν μας είπαν τι θα χάναμε αν υπήρχε δικαιοσύνη σε όλο τον κόσμο…
Αν δεν κάνω λάθος τα χρηματιστήρια καλά πάνε τις τελευταίες μέρες….
Οι πολιτικοί έχουν κάνει πολύ πολύπλοκα τα πράγματα και πολυδαίδαλα, ώστε αυτοί να περνάνε βασιλικά και εμείς οι δυτικοί να γλείφουμε κάνα κοκαλάκι……

Ασφαλώς και κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου…
.
Και μια τελευταία ερώτηση.
Αν υποθέσουμε ότι κάποιος κάπου καθαρίζει έναν Ισραηλ. πρέσβη, πόσοι από τους δημοσιογράφους που τώρα χύνουν δάκρυα, θα τολμούσαν να πουν μπράβο;
Γιατί τώρα βρίζουν όλοι τους αμερικάνους αλλά όταν τους καθαρίζανε είχαν πέσει όλοι να φάνε τους εκτελεστές αν ενθυμίστε, πρωτοστατούντος του ΚΚΕ βεβαίως.
Που είναι η λύση, αφού ούτε οι εκτελέσεις ούτε η διπλωματία την βρίσκει;
Γενική επανάσταση κατά του εαυτού μας πρώτα και μετά βλέπουμε , γατί παρατηρώντας την ζωή στην πόλη, βλέπω πολλούς να φέρονται στους συμπολίτες τους, όπως οι σιωνιστές στους Παλαιστίνιους……και ειδικά τους άρχοντες , που σίγουρα θα έβγαζαν με μεγάλη άνεση ένα ψήφισμα κατά των σιωνιστών! Γιατί υπάρχουν και οι καθημερινές πρακτικές, πέρα από τις μπόμπες…
Οι Κινέζοι λιμοκτονούν για να περνάει βασιλικά ο μέσος Αμερικάνος και η Άραβες έχουν δικτατορίες για να έχουν οι δυτικοί φτηνό πετρέλαιο να κόβουν βόλτες με αεροπλάνα και βάρκες και κότερα και τζιπ τεράστια και και …..

ξυλινος είπε...

Συνέχεια….
Ας αφήσουμε νηστικά τα καλομαθημένα μας παιδάκια για μισή μέρα, ας μην τους φέρει δώρο ο Αγ. Βασίλης, ας κάτσουν λίγο στο κρύο κλπ. κλπ. και τότε θα δούμε ποιοι είναι πραγματικά έτοιμοι για απονομή δικαιοσύνης στον πλανήτη. Γιατί όλα αυτά σχετίζονται!
Η Ελλάς περιμένει το ΕΣΠΑ για να ξελασπώσει τώρα.
Ποιών λεφτά θα τα κάνουν οι Έλληνες ντουβάρια ,βίλλλες τζιπ, μπουζούκια κλπ. όπως τόσα χρόνια;
Ποιοι λιμοκτονούν για να υπερκαταναλώνουν οι «πολιτισμένοι»;
Π.χ.6 εκατομ.ευρώ θα στοιχίσουν τα εγκαίνια του νέου μουσείου της Ακρόπολης!
Ας πάνε όλα στους Παλαιστίνιους…γίνεται;

Αφεριμ αγά μου αφεριμ…

ξυλινος είπε...

Σημειώνεται ακόμα ότι η Ελλάδα και το Ισραήλ, επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, έχουν υπογράψει ΜΟΕ στρατιωτικής συνεργασίας, την οποία μέχρι στιγμής αξιοποιεί το Ισραήλ, όχι όμως και η ελληνική αεροπορία, που δεν έχει προχωρήσει σε σχεδιασμό αντίστοιχης άσκησης.




ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/01/2009