Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ...


Την Κυριακή 1/8/2010 συνήλθε η ολομέλεια της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, με σκοπό την οργανωτική της συγκρότηση.

Συγκροτήθηκαν:

- η Συντονιστική Επιτροπή, που θα είναι υπεύθυνη για την έκφραση της πολιτικής σκέψης και πρότασης του σχήματος
- οι Θεματικές Επιτροπές, που άμεσα θα επεξεργαστούν τους άξονες του προγράμματος και θα υποστηρίζουν τη Συντονιστική Επιτροπή
- το Γραφείο Τύπου και
- η Εκλογική Επιτροπή

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα, επικεφαλής της Αγωνιστικής Αυτοδιοικητικής Πρότασης "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" και υποψήφιος δήμαρχος, να είναι ο Ανδρέας Απ. Ζάρρος.

Η συμμετοχή δεκάδων ενεργών πολιτών στα όργανα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, η ανάμιξη πολλών ανθρώπων που μέχρι τώρα, για διάφορους λόγους, απείχαν από τα κοινά και η επιθυμία όλων για ουσιαστική συμμετοχή, με στόχο την αναγέννηση της αυτοδιοίκησης και την ανατροπή του κατεστημένου πολιτικού σκηνικού, δείχνουν ότι είναι εφικτό οι πολίτες να αναλάβουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους.

Καλούμε όλους όσους κατανοούν την κρισιμότητα των στιγμών, να προσθέσουν τους προβληματισμούς και την ενέργειά τους στα όργανα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, που παραμένουν πάντα ανοικτά, σε κάθε έναν που επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθειά μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: