Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ "ΔΙΚΑΙΩΣΗ"...

Δικαστική "δικαίωση"
(όχι για τη Δημοτική Αναγέννηση Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης),
αλλά για τον Τζιμ Μόρισον!

"...Σαράντα ένα χρόνια μετά την καταδίκη, η πολιτεία της Φλόριντα απέσυρε τις κατηγορίες εις βάρος του τραγουδιστή των Doors, Τζιμ Μόρισον για προσβολή δημοσίας αιδούς.
Ο απερχόμενος κυβερνήτης Τσάρλι Κριστ και η αρμόδια Επιτροπή της πολιτείας αποφάσισαν ομόφωνα να απαλλάξουν από τις κατηγορίες τον Μόρισον.
Ο Μόρισον είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι μηνών μετά την καταδίκη του για απρέπεια, επίδειξη, προσβολή δημοσίας αιδούς και δημόσια μέθη, έπειτα από συναυλία του στο Μαϊάμι, την 1η Μαρτίου 1969.
Δεν είχε εκτίσει ποτέ την ποινή του γιατί είχε καταθέσει έφεση, η οποία όμως δεν εκδικάστηκε μέχρι το θάνατό του στο Παρίσι το 1971.
Ο ελληνοκυπριακής καταγωγής κυβερνήτης της Φλόριντα εξήγησε ότι ο Μόρισον έχει το δικαίωμα να θεωρείται αθώος αφού πέθανε πριν την εκδίκαση της έφεσης..."

Η χαρά του τραγουδιστή (που σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε από τον Άγιο Πέτρο ότι τώρα μπορεί να μεταφερθεί στον παράδεισο), ήταν πολύ μεγάλη, κάτι που απεικονίζεται καθαρά και στο παρακάτω βίντεο... (μη χάσετε το γλέντι μετά το 1:49!!!). Μαζί του γλέντησαν πολλοί φίλοι και έγινε της κολάσεως!!! Καήκανε!!!

Καλό ΣΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: