Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΣυγΚΛΩνηστικό…


Με αφορμή την ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, με τίτλο ΚΛΩΝΟ-ΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ (δείτε εδώ http://www.kinisi-politon.gr/press-kit/deltia-typoy/182-2011-01-13-08-09-56), μου δημιουργήθηκαν μερικές απορίες.

Το 2002, ο κ. Κλωνής ανακοινώνει συνδυασμό και την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Ξυλοκάστρου στο σινε-ΑΥΛΑΙΑ. Πολλοί είπαν τότε, πως το έκανε για να έχει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού και εκ του αποτελέσματος …δικαιώθηκαν. Λίγες εβδομάδες μετά την αποσύρει και εντάσσεται στην Κίνηση Πολιτών. Μια μεταγραφή, που βοήθησε την Κίνηση να κερδίσει οριακά το δήμο και έδωσε στέγη και παράταση «ζωής» στον κ. Κλωνή, μιας και στην παράταξη Σκούρα ήταν ανεπιθύμητος (τότε).
Απορία 1η: Η Κίνηση Πολιτών δεν ήξερε το 2002 την πλευρά του κ. Κλωνή, που περιγράφει σήμερα στην ανακοίνωσή της; Τόσα χρόνια πολιτικός παράγοντας ήταν!

Από την 1/1/2003 μέχρι και την 31/12/2006 ο κ. Κλωνής ήταν βασικός συντελεστής της δημοτικής αρχής ως πρόεδρος ΔΣ και αντιδήμαρχος. Μάλιστα, την τετραετία αυτή, ήταν και βασικός παίκτης στον αγώνα αντιπαράθεσης με τον κ. Σκούρα και ισχυρός στυλοβάτης του κ. Κλαδούχου στα δύσκολα.
Απορία 2η: Δεν κατάλαβαν κάτι, ούτε αυτά τα 4 χρόνια που μαζί εξουσίαζαν τον τόπο;

Δεν θα κατάλαβαν, γιατί και τη δεύτερη τετραετία, ήταν στην ομάδα εξουσίας. Μπορεί όταν μπήκε πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ να έμεινε για κάποιο διάστημα χωρίς αποζημίωση, αλλά αργότερα, με τη συγκατάθεση και τους ψήφους της Κίνησης Πολιτών, έγινε και πάλι έμμισθος...
Απορία 3η: Επτά ολόκληρα χρόνια χρειαστήκατε για να καταλάβετε, αυτά που περιγράφετε στην ανακοίνωση;

Τέλος, λέτε στην ανακοίνωση ότι ο κ. Κλωνής διεκδικεί 47.414,50€ για το διάστημα που δεν του δίνατε αποζημίωση.
Απορία 4η: Ποιο είναι το συνολικό ποσό των αποζημιώσεων που του δώσατε (δώσαμε), από το 2003 μέχρι το 2009, που τον τοποθετούσατε σε διάφορες έμμισθες θέσεις;

Αγαπητοί της Κίνησης Πολιτών, αν όλα αυτά που λέτε για την προσωπικότητα του κ. Κλωνή είναι σωστά, τότε εσείς είστε οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι που δεν τελείωσε η αυτοδιοικητική του προσφορά, το 2002. Κανείς άλλος, παρά μόνο εσείς! Φωνάξτε λοιπόν όσο θέλετε, αλλά να ξέρετε ότι πείθετε μόνο τους «πεισμένους». Οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν…

Ανδρέας Απ. Ζάρρος

ΥΓ: Ομολογουμένως, είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει με τον κ. Κλωνή. Και η Κίνηση Πολιτών και η σημερινή μειοψηφία, όταν είναι αντίπαλος, τον περνάνε γενεές δεκατέσσερις! Όταν είναι μαζί τους, πάντα τον έχουν στην πρώτη σειρά. Τυχαίο; Δεν νομίζω!!! Κάτι δείχνει. Για όλους τους…

1 σχόλιο:

ξυλινος είπε...

Η χώρα καταρρέει μέσα στην και από, την διαφθορά και την σαπίλα που άλωσαν τα πάντα, με την ανοχή και συνενοχή, ενός απίστευτα μεγάλου μέρους των πολιτών - υπηκόων της.
Το Ξυλόκαστρο, τσιμεντοποιημένο και μισο- κατεστραμμένο από την απληστία, την ηλιθιότητα και την αδιαφορία , μια κλασική Ελληνική μικρο- πολη που τα έχει όλα….κοιτάζεται στον καθρέπτη της δημοτικής της αρχής και από αυτήν.. και αναφωνεί εκστασιασμένη, που ανακάλυψε τον ένοχο απέναντι και εντός της, προσφωνώντας τον με το συνηθισμένο..
«κυριε Κώστα…
της εξουσίας σύντροφε μου και εχθρέ μου
κάποτε πίναμε στην αίθουσα μαζί
και τώρα σκούζουμε
η ΑΛΗΘΕΙΑ
μη φανεί.

Μια τελειωμένη, μες τα κάθε είδους και πρωτίστως πολιτικά, σκουπίδια της χώρα
Μια τελειωμένη, μες τα κάθε είδους τσιμέντα της ,πόλη…..
Δεν μπορούμε ούτε να μας θρηνήσουμε πλέον…..