Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Στην Τρίπολη μάς συζητάνε, αλλά εμείς λείπουμε...


Ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλάνος είναι σήμερα παρών στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, όπου γίνεται ειδική συνεδρίαση και συζητούν για τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Μεταξύ άλλων πολλών που πήραν το λόγο, άκουσα και το δήμαρχο Κορινθίων κ. Πνευματικό να του τα χώνει κανονικώς για τους αρχαιολογικούς χώρους της Κορίνθου και την πλήρη εγκατάλειψή τους από το κράτος. Ο κ. Πνευματικός τα έχωσε επίσης στους υπόλοιπους δημάρχους από την Κορινθία για την ανεξήγητη απουσία τους. Λείπουμε κι εμείς ως δήμος, αν και θα έπρεπε να είμαστε εκεί γιατί, εκτός του ενδιαφέροντος θέματος,  έχουν αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στον Πευκιά Ξυλοκάστρου και την "αξιοποίησή" του.

Αναφέρθηκαν στον Πευκιά και ο Υπουργός και ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Δέδες και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παπαγγελόπουλος. Και οι δύο Κορίνθιοι είπαν στον Υπουργό για την ΕΤΑ και την αξιοποίηση των ακινήτων της και ανέφεραν και την απόφαση του ΔΣ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του δάσους μας.

Πού είμαστε εμείς; Γιατί δεν είμαστε εκεί; Κι αν κάποιοι δεν μπορούσαν, γιατί δεν ειδοποίησαν άλλους που ίσως μπορούσαν; Αχ αχ, αχ...

Α.Α.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: