Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

3o Ziria Music Festival. Απογειώθηκε...

Δημήτρης Πουλικάκος, Αλέξης Ιωάννου (Burger Project), Βασίλης Σπυρόπουλος

Νίκος Σπυρόπουλος και το φανταστικό κοινό...

Το 3ο φεστιβάλ για τον Νίκο Δόικα στη Ζήρεια ήταν μαγευτικό από όλες τις πλευρές. Χιλιάδες κόσμος από όλη την Ελλάδα απόλαυσε υπέροχες μουσικές από τα 15 σχήματα που ανέβηκαν στη σκηνή. Το τοπίο υπέροχο, η διοργάνωση ακόμα καλύτερη και οι 60 μουσικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Όλα αυτά, για να μην ξεχνιόμαστε, χωρίς αντίτιμο οικονομικό. Δωρεάν κατασκήνωση, δωρεάν είσοδος κι ...έξοδος και τα συγκροτήματα χωρίς καμία αμοιβή.

Για να πραγματοποιηθεί αυτό το διήμερο δουλεύει πολύς κόσμος εθελοντικά και το στηρίζουν πολλές τοπικές, κυρίως, επιχειρήσεις. Τα ξενοδοχεία της περιοχής των Τρικάλων φιλοξενούν όλους τους μουσικούς, οι χορηγοί στηρίζουν τη διοργάνωση (δείτε τους όλους εδώ http://www.ziriafestival.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=86:supporters&catid=34:news) και δεκάδες φίλες και φίλοι βοηθούν με διάφορους τρόπους. Οι χορηγοί επικοινωνίας, αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι, το διέδωσαν σε όλη την Ελλάδα και το Αθλητικό Κέντρο με την ομάδα του Δημήτρη Γεωργίου φρόντισαν για "την πόσιν και την βρόσιν" των χιλιάδων επισκεπτών και κατασκηνωτών.

Το φεστιβάλ απογειώθηκε από πολλές απόψεις. Σύντομα θα αρχίσουν να δημοσιεύονται φωτο και βίντεο και θα αναλύσουμε περισσότερο την όλη ...φάση. Προς το παρόν μία ευχή, αυτή που κρεμόταν στα χείλη όλων:

Και του χρόνου!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: