Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

"Δίολκος" Ξυλοκάστρου...

Μου έστειλαν τις παρακάτω φωτογραφίες με το σχόλιο που ακολουθεί και αρχικά πίστεψα ότι μου κάνουν πλάκα. Πήρα ένα τηλέφωνο και κατάλαβα ότι είναι αλήθεια! Είναι η είσοδος της μαρίνας Ξυλοκάστρου!!!
Ο μύθος του Σίσσυφου εκτυλίσσεται για χρόνια στην πόλη μας (με το μπούκωμα - ξεμπούκωμα) και μάλλον κάποτε πρέπει να πάρουμε γενναίες αποφάσεις. Τις δημοσιεύω με το σχόλιο του αποστολέα.Η ΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ (11/10/2011).
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΙΟΛΚΟΣ.

1 σχόλιο:

λουόμενος είπε...

Η λύση είναι μόνο μια ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ!
Οχι όλο βέβαια αλλά ένα μέρος του για να μπορεί να περνά και το υλικό απέναντι να μπαζωσει το παράλιο μέτωπο της πόλης. Κάποιοι επιστήμονες θα ξέρουν τι πρέπει να γίνει για να γλυτωσουμε.
Α ρε ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έχουν κάνει σε αυτή την πολη και έχουν μούτρα και ζητάνε ψήφους και κρατάνε ακόμα καρέκλες και πληρώνονται και γραβατοβολτάρουν κορδομένοι........
Α ρε να υπήρχε θεία δίκη........
Α ρε να υπήρχε και πλάτανος στην πλατεία.........ααααααααα ρε

υγ. δεν είναι και ο Τάκης Ψ. ΠΡΏΗΝ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟς να πάει να ρίξει αυτοσχεδιαστικώς, κανα μπαστούνι απο κάτω όπου γουστάρει για να δούμε τι άλλο θα γίνει....φτού....ατυχία..μήπως να γίνει πάλι για καναδυο μέρες; μήπως;