Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Active Member - 17 χρόνια: Συναυλία σταθμός - Live από το Tvxs


Το TVXS.GR του Στέλιου Κούλογλου, μάς έδωσε τη δυνατότητα να δούμε τη συναυλία των Active Member, live από το Γκάζι και να την αναμεταδώσουμε κιόλας.
Από τις 5 μ.μ. διάφορα γκρουπ άρχισαν να ανεβαίνουν στην σκηνή. Ανάμεσά τους ήταν και ο Rodney P με τον Skitz, πρωτοπόροι του Hip hop στην Αγγλία και παλιοί γνώριμοι με το low bap που ήρθαν ειδικά για τους Active Member σε αυτό το festival. Συγκεκριμένα ο Rodney P και ο Skitz έχουν κάνει αρκετές μουσικές συνεργασίες με τους Active Member. Επίσης στην σκηνή ανέβηκαν οι Flaco, Oscura Vista, Χνάρια, Low Bap Warriors και θα γίνει ακουστικό jam με τους Madmoana Sessions. Όταν νύχτωσε στη σκηνή ανέβηκε η Sadahzinia (ευτυχισμένη μητέρα πλέον!!) και τραγούδησε κομμάτια από την δισκογραφία της και βέβαια ο B.D.Foxmoor που τραγούδησε κομμάτια από τους προσωπικούς του δίσκους. Η βραδιά έκλεισε (ή μάλλον πήρε φωτιά) με το πολυαναμενόμενο Live των Active Member και ένα εκτενές αφιέρωμα σε όλη τη δισκογραφία τους.
Ευχαριστούμε πολύ, Τηλεόραση Χωρίς Σύνορα...

4 σχόλια:

Agriada blog είπε...

Ευχαριστούμε για την είδηση. Αυτό βλέπουμε τώρα.

Armonistas είπε...

Συνήθως είμαστε εκεί, αλλά σήμερα δεν γινόταν. Όμως καθάρισε το tvxs...

ΠΕΛΛΗΝΑΙΑ είπε...

Ωραία έκπληξη!

ξυλινος είπε...

Όταν οι στίχοι του Μιχάλη αρχίσουν να διδάσκονται στα σχολεία, τότε αυτή η σαπισμένη κοινωνία θα μπορεί να βγει στο δρόμο με το κεφάλι ψηλά. .και η αλεπού του βάλτου, θα κοιμηθεί ήσυχη και ευτυχισμένη γιατί η σπορά της κάρπισε….. Ως τότε θα ακούμε ακόμα το ουρλιαχτό της………
ACTIVE MEMBER για αυτούς που αντιστέκονται!