Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Συν-ένεση...


Η 6η δόση για την ευθανασία της Ελλάδας, θα δοθεί με συν-ένεση. Τα νέα μέτρα θα μας τα κάνουν ενδοφλέβια, με συν-ένεση κι αυτά. Η λύση του ελικοπτέρου απορρίπτεται. Μεταγωγικό C-130 θα χρειαστεί...

Α.Α.Ζ.

1 σχόλιο:

πολιτης είπε...

H πασιφανής πλέον αδυναμία, των αριστερών όλων των αποχρώσεων να ενωθούν , ενώνοντας έτσι και το λαό, ώστε να υπάρξει ουσιαστική, δυναμική, διαρκής αντίδραση και αντίσταση, στον διεθνή εξευτελισμό της χώρας, στο ξεπούλημα – με το Βρετανικό δίκαιο-, όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών , στην πλήρη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού και της κοινωνικής συνοχής, στο πέρασμα στην φτώχεια και την εξαθλίωση όλο και περισσοτέρων κατοίκων της Ελλάδας, στην απογύμνωση του μέλλοντος μας ακόμη και από την ελπίδα, ότι θα έλθουν καλύτερες μέρες, δείχνει πόσο χαμηλά έχουν - έχουμε πέσει και τίποτα δεν μας αναπτερώνει………..
Το κερασάκι ήταν οι δύο-τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις που έγιναν από ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΔΕΔΥ τις προάλλες, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Αντί να ενωθούν και να καλέσουν τον κόσμο σε γενική απεργία διαρκείας και όλοι στο Σύνταγμα μέχρι να ξεκουμπιστούν, αυτοί και οι Γερμανοί τους, αφήνουν τους διπλοξεπουλημένους να κάνουν παιχνίδι, ανενόχλητοι, ώστε να υπογραφεί και η νέα μνημοσυνο-δανειακή σύμβαση, να δεθούμε χειροπόδαρα για δεν ξέρω πόσες γενεές και να ξεριζωθεί κάθε ελπίδα ανάταξης..
Γιατί άραγε είναι τόσο δύσκολο να συνεννοηθούν, σε αυτές τις απίστευτες μέρες που περνά η χώρα, η οποία παρά τα όσα στραβά είχε, δεν της αξίζει σε καμία περίπτωση να γίνεται Περίγελος και εσκεμμένα, διεθνώς και παράλληλα να χάνεται κάθε κατάκτηση κοινωνική και να βυθίζονται όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι στην απόγνωση.
ΑΝ όχι τώρα , πότε;
Ειδικά το ΚΚΕ, που έχει και δύναμη, μοιάζει να μην κουνά βήμα.
Περιχαρακωμένο κάνει γενικές εξαγγελίες περί αντίστασης ……
Οι πολίτες πρέπει να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.
Η μόνη λύση, να αλλάξει κάτι ίσως.
Δεν έχουμε να περιμένουμε απολύτως τίποτα από τους βολεμένους , μαλθακούς και καλοπερασάκηδες, των βουλευτικών εδράνων.
Και μακάρι να διαψευστώ………..
Αν είναι να πεινάσουμε να γίνει και να έχουμε και κάποια ελπίδα, να ξανασηκωθούμε και να στήσουμε ένα κράτος δικαίου, που να μας σέβεται και να το σεβόμαστε.
Γιατί με αυτούς και θα πεινάσουμε και ελπίδα δεν θα υπάρξει.