Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Ο ΔΌΚΤΩΡ ΤΖΕΚΙΛ ΚΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΧΆΙΝΤ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Χθες είχαμε ΔΣ στο δήμο Ξυλοκάστρου με 58 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Εξελίχθηκε σε μεταμεσονύχτιο δράμα που τελείωσε μετά τη 01:00 πμ, αλλά η τραγωδία ξεκίνησε πριν την ημερήσια διάταξη. Και εξηγούμαι:
Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Αντώνης Κλαδούχος (από εδώ και στο εξής Δρ Τζέκιλ ή Μίστερ Χάιντ) διάβασε ανακοίνωση που, όπως είπε, την έστειλε ο ίδιος στα ΜΜΕ και στους υπευθύνους και είχε θέμα της την αύξηση των διοδίων. Διάβασε ο Δρ Τζέκιλ:
"ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. Η παράλογη και άδικη απόφαση της αύξησης της τιμής των διοδίων στη διαδρομή Κορίνθου – Πάτρας προκαλεί και προσβάλλει τους οδηγούς – πολίτες της περιοχής και της χώρας μας. Καλούνται οι πολίτες να πληρώσουν για ένα δρόμο σκοτώστρα 5 χρόνια πριν την ολοκλήρωση του. Ένα δρόμο που δεν πληροί στοιχειωδώς τις σύγχρονες προδιαγραφές και μόνο ως καρμανιόλα μπορεί να χαρακτηριστεί. Αυτό αποτελεί πρωτοφανές παγκόσμιο γεγονός!! Καλούμε τους υπεύθυνους να ακυρώσουν αυτή την προκλητική και απαράδεκτη απόφαση."
Σωστά, θα έλεγε ο καθένας με πρώτη ανάγνωση. Εγώ θα έλεγα λάθος, γιατί καλεί τους υπεύθυνους να πάρουν πίσω την αύξηση και όχι την πληρωμή. Έχει διαφορά να πληρώνεις 2,5 ευρώ και να σκοτώνεσαι, με το να πληρώνεις 2,8 ; Τέλος πάντων, τουλάχιστον αντέδρασε στην αύξηση των διοδίων. Αντέδρασε σε αυτή την προκλητική όντως απόφαση, να πληρώνουμε χαράτσι στον εργολάβο για ένα έργο που θαααα γίνει. Είδες τι σου είναι τα ΣΔΙΤ, Δρ Τζέκιλ;

Ο ίδιος όμως πριν λίγους μήνες, ως Μίστερ Χάιντ αυτή τη φορά, παρουσίασε τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό του Δήμου και όλα τα αναπτυξιακά έργα ήταν προτεινόμενα για ΣΔΙΤ. Δείτε παλαιότερη ανάρτηση εδώ και εδώ. Δηλαδή Δρ Τζέκιλ, θα βγάλετε ανακοίνωση κάποτε κατά των εργολάβων που θα φέρει ο Μίστερ Χάιντ στο Ξυλόκαστρο για να μας ..."αναπτύξουν";

Μετά μπήκαμε στην ημερήσια διάταξη όπου τα μεγάλα γλέντια έγιναν στα θέματα των δύο δημοτικών επιχειρήσεων. Για τη ΔΕΚΤΕΞ που μετασχηματίζεται σε κοινωφελή και για τη ΔΕΥΑΞ και την αποζημίωση του Προέδρου της κ. Κων/νου Κλωνή.

Για τη ΔΕΚΤΕΞ και τα οικονομικά χάλια της ο Δρ Τζέκιλ μίλησε για τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα και την παγκοσμιοποιημένη αγορά που καταργεί τις δημοτικές επιχειρήσεις για να παίρνουν τις δουλειές οι εργολάβοι. Ο Μίστερ Χάιντ όμως κάνει χρυσές δουλειές με τους εργολάβους. Άλλο αυτό, θα μου πείτε. Κατάφερε επίσης, τα δεκάδες ρουσφέτια που κάνει ο Μίστερ Χάιντ να τα ονομάσει κοινωνική πολιτική. Απίθανος είναι!!!

Μετά απορεί η μειοψηφία πώς ο Μίστερ Χάιντ έδωσε αποζημίωση στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ, ενώ πριν 20 μήνες ο Δρ Τζέκιλ είχε πει ότι η θέση θα είναι άμισθη.

******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** ******** . Η παράγραφος αυτή διαγράφτηκε από την αυτολογοκρισία γιατί επισύρει αυστηρές ποινικές ευθύνες.

Περαστικά μας, αδέλφια!!!

2 σχόλια:

ξυλινος είπε...

Βρε τι ωραίοι είναι οι καρεκλάτοι.
Τρώνε και πίνουνε απ’ την καθ’ έδρας αυταπάτη.
Δημοκρατίας προεδρείο συνοθύλευμα,
Χοντροδουλεύουν τα από κάτω άσχετα θύματα .
Επιστολές και με τον πρώην ανταλλάσσουν,
ποιος ξέσκισε την πόλη ποιο καλά,
μα
μια ματιά στην πόλη από ψηλά,
φτάνει για να τους πάρει ο διάολος παντοτινά.
Μοιράζονται, ιμάτια , ρουσφέτια και ευρουλάκια,
κουράζονται βλέπεις τα γλυκά μου τα παιδάκια.
Οδήγησαν την πόλη σ’ απαξίωση,
να κονομήσουν οι κουφάλες κ’ οι αχρείαστοι.
Τώρα καμώνονται πως τους πονά λιγάκι,
Που ναι κυβέρνηση η κόρη Μητσοτάκη,
Κι ο Ραφηνάτος στρουμπουλός απ’ του Μαξίμου
Βουλγά-Ρουσό-Σουφλέ και φτύνου.
Που δεν τους δίνουν τα λεφτά οι αφορεσμένοι
κι όλο του Εφρέμ τα ακουμπούν οι κολασμένοι.
Έτσι λοιπόν δώσανε ψιχουλάκια ,
Και του Κωστάκη που του ξεχείλισαν τα αυλάκια.
Κι έτρεχε νύχτα να τα μαζέψει ο καημένος, έτσι,
Να σου ο μισθός και νάτον κλονισμένος.
Αμφιταλαντευόμενος, να πάρω ή να μην πάρω ,
Έπιασε η νύχτα και….
Πήγε κι αυτός με τον Τόνυ τον κουρσάρο.
Άλλωστε μαζί αλώσανε, του μπετατζή το κάστρο,
Και τον οδήγησαν στις μοναξιάς το άστρο.
Τώρα λοιπόν ο Τσε βοήθεια μας ,
Καταπλακώνει και αυτός με τσιμέντο τα όνειρα μας.
Μα εμείς ελπίζουμε πως θα έλθει άσπρη μέρα,
Θα ‘ναι μεγάλη, πάλλευκη ωραία μπετονιέρα
Θα γράφει στην κουτάλα της
ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ
Και από κάτω υπογραφή
Τόνυ- Σκουρό και σία.
Και οι πολίτες αναφωνούν
Ωραία η συνουσία…..

Armonistas είπε...

Yo man!!!