Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Freeguilty VS Γιαννιδάκης

Κατ΄αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν ξέρω ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον. Αυτό που διαβάζω είναι ένας με ψευδώνυμο freeguilty, να υπονοεί στο blog του ότι ο Λάκης Γιαννιδάκης ούτε λίγο ούτε πολύ είναι λαμόγιο, άτιμος κλπ (βλέπε εδώ) και μετά να επανέρχεται και να σχολιάζει εδώ.
Βρε συ freeguilty, μπορεί νάχεις δίκιο, δεν το ξέρω. Μπορεί να είναι μεγάλο λαμόγιο ο Γιαννιδάκης. Όμως είναι πολύ μεγάλη ατιμία αυτό που κάνεις. Τον κατηγορείς για άτιμο, αλλά αυτό που κάνεις εσύ, είναι πιο άτιμο. Και επικίνδυνο συνάμα.

Το κάνεις που το κάνεις ανώνυμα, δεν αναφέρεις και γεγονότα κι έτσι ...και δίκιο νάχεις, χάνεται. Αύριο ο οποιοσδήποτε έχει κάτι με κάποιον, αμολάει μια ανώνυμη blogιά και λέει ότι ο τάδε είναι ελέφαντας και ...πηδάει ανήλικα αρσενικά κουνούπια! Άντε μετά να αποδείξει το αντίθετο.
Απ' ότι φαίνεται από τις αναρτήσεις σου, δεν είσαι ...άκας, όντως. Όμως κάνεις μεγάλη ...ακία στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ανοίγεις μια πόρτα που δε βγάζει πουθενά ή μάλλον μπάζει δυσοσμία . Και σου ξαναλέω ότι ούτε τον ξέρω, ούτε κοντά ιδεολογικά είμαστε, απ' ότι καταλαβαίνω από τα γραπτά του.
Εγώ, στη συγκεκριμένη περίπτωση, βλέπω ότι πρέπει να στηριχθεί ο Γιαννιδάκης, γιατί οι ατιμίες και οι άτιμοι, δεν αντιμετωπίζονται έτσι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ισως εχεις και δικιο.το σιγουρο ειναι οτι δεν εχω κατι προσωπικο με τον ανθρωπο.παντως και η καραμελα οτι δεν εχεις αποδειξεις για οτι παλιανθρωπια ,αλητεια,λαμογια,κανουμε ολοι πρεπει να σταματησει.μπορει να θιξουμε και καποιον αδικα αλλα μπορει να αποτρεψουμε αλλους δεκα να το κανουν.υπαρχουν παντα και τα αθωα θυματα

Armonistas είπε...

Δυστυχώς, όπως λες κι εσύ, όχι μόνο τα λαμόγια επικρατούν παντού, αλλά είναι και τα σημερινά πρότυπα.
Έχουμε δύσκολη δουλειά και φαίνεται από τα γραπτά σου, ότι σε ενοχλεί η αδικία. Γι' αυτό έγραψα αυτό το κείμενο. Γιατί είναι αδικία αυτό που έκανες.
Τέλος πάντων. ΟΚ. Θα τα ξαναπούμε.