Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΕΠΑΡΚΕΙΑ...


Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικά ευχάριστα αυτή την περίοδο και μας κάνουν να ξεχνάμε λίγο την πολιτική κατάντια του τόπου και της χώρας. Σήμερα, ευθυμήσαμε από το νέο κείμενο του λεγόμενου "Όμιλου Προβληματισμού", που δημοσιεύτηκε στη ΣΦΗΚΑ (http://www.korinthia.net/sfika/69 σελ.8-9)

Δεν διακρίνουμε καμία διάθεση αποκάλυψης των προσώπων του Ομίλου και προβλέπεται η επανάσταση να συνεχιστεί με "προκηρύξεις", αλλά χωρίς "χτυπήματα". Διακρίνουμε όμως μία διάθεση ...πώς να το πω για να το καταλάβετε; Πώς λέει ο δήμαρχος ότι ασκεί λειτούργημα και στο Φαρμακείο και στο δήμο; Ένα τέτοιο πράγμα! Λειτούργημα και αυτοί. Προσέξτε μόνο όλοι εσείς οι λειτουργοί, γιατί ο δήμος πάει αλειτούργητος...

Δημοσίευσαν επίσης και τα αποτελέσματα από τη σχολή Πολιτικής Επάρκειας και δυστυχώς δεν πέρασα το "Κυκλοφοριακό". Έγραψα καλούτσικα μόνο το 3ο θέμα (Κέντρο Νεότητας), ενώ δεν απάντησα επαρκώς,  στο 1 και 2 (ΚΤΕΛ και ΤΑΞΙ)   και κόπηκα. Θα ξαναπροσπαθήσω το Σεπτέμβρη, γιατί απ' ότι καταλαβαίνω το πιστοποιητικό OMILOS CERT θα είναι απαραίτητο στις ερχόμενες εκλογές. Ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου δεν απάντησαν τα 1 και 2, έγραψαν λάθος και το 3, με αποτέλεσμα να μείνουν κι αυτοί.

Το δήμαρχο βλέπω να τον αφήνουν "στον τόπο", γιατί ούτε στο μάθημα της "Αυτοκριτικής" τον πέρασαν, ούτε στη "Διαφάνεια". Και στ' άλλα, μάλλον χάλια τα πήγε ο κακομοίρης. Η αλήθεια πάντως είναι ότι είναι πολύ δύσκολο πτυχίο και να δούμε ποιος θα το πάρει μέχρι το Νοέμβρη.

Καλό ΣΚ,
Α.Α.Ζ.

ΥΓ: Θα δώσουν όλοι εξετάσεις για το πτυχίο ή μερικοί θα το πάρουν ...αριστείνδην;

Δεν υπάρχουν σχόλια: