Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΠΕΡΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ"...

Τελικά υπάρχει κάποια περίεργη δύναμη που κάνει κάθε νέα ανάρτηση να έχει σχέση με την προηγούμενη. Μυστήριο. Τέλος πάντων.
Δημοσιεύτηκε στις τοπικές εφημερίδες (την Τρίτη 31/3/09, όχι την Πρωταπριλιά), η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ. Διαβάζοντας τα ονόματα των συμμετεχόντων, είδαμε και το δήμαρχο Ξυλοκάστρου κ. Αντώνη Κλαδούχο.
Απορήσαμε, γιατί ο δήμαρχος επανειλημμένα διαβεβαιώνει ότι δεν έχει κομματική ταυτότητα και είναι ανεξάρτητος. Προβληματιστήκαμε και τελικά, καταλήξαμε σε τρεις πιθανές αιτίες για το συμβάν.
1. Απέκτησε κομματική ταυτότητα πρόσφατα.
2. Έχει γίνει λάθος. Αν ισχύει αυτό περιμένουμε την απόκατάστασή του από το δήμαρχο και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή.
3. Μας παραμυθιάζει όταν ισχυρίζεται ότι είναι ανεξάρτητος και το λέει για να μην προγκήξουν οι υπόλοιποι που τον στηρίζουν.
Αν σκέφτεστε κάτι άλλο προσθέστε το. Εμείς θα παρακολουθήσουμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε.

2 σχόλια:

Λάμπης Φίλης είπε...

Κάποιοι, με αυτά, πικρά χαμογελούν, βγαίνουν αληθινοί, τα περιμένουν αυτά και άλλα πολλά. Με τις μελλοντικές τους πράξεις και λόγια, κάνουν όλα τα προηγούμενα να ξεχνιούνται, ή έτσι νομίζουν. Ο κόσμος τα ανέχεται, αλλά πιστεύω ΟΛΟΙ χαμογελούν πονηρά! Πότε άραγε θα τιμωρηθούν τέτοιες πρακτικές; ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ. ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ! Καβαλάνε καλάμι, και οι φιλοδοξίες τους γίνονται αρρωστημένες, το μέτρο χαμένο, το ένα αξίωμα τους ανοίγει την όρεξη για το άλλο, εξουσία να είναι αυτή και ας είναι και γραμματέας σε δημόσιο οργανισμό για να ταλαιπωρούν κόσμο και κοσμάκι. Φιλάνε κατ... ποδιές και μετά ξεχνάνε ότι τα χνώτα τους μυρίζουν! Δεν χρειάζεται να μένουμε έκπληκτοι, απλά να περιμένουμε τα πάντα, δεν πρέπει να μένουμε άφωνοι πια με καμία, μα καμία συμπεριφορά!

ξυλινος είπε...

Ενθυμούμε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Νέας πορείας» την γυναίκα του μεγαλο- μηχανικού που καταστρέφει ακόμα την πόλη, να διαρρηγνύει τα ιμάτια της ότι ο δήμαρχος ΔΕΝ είναι- ανήκει στο ΠΑΣΟΚ .
Αυτή βλέπεις είναι-ήταν; ΠΑΣΟΚ και ανησυχούσε που θα πάνε οι ψήφοι!
Καθ ότι ΑΛΛΟ τα τσιμέντα να είναι πράσινα και ΑΛΛΟ τα τσιμέντα να είναι μπλε!
Έκτοτε τα τσιμέντα είναι με την απορία. Τι χρώμα να λένε ότι είναι;
Και κάθε βράδυ ένας ευαίσθητος και προσεκτικός ωτακουστής τα ακούει να ψιθυρίζουν: πρασινο-μπλε, μπλε-πρασινο,πρασινο-μπλε,μπλε-πρασινο
Και μένουν όλη τη νύχτα ξύπνια και ΓΙΑΥΤΟ κάθε πρωί είναι ΓΚΡΙΖΑ!!
Από το ξενύχτι και την αγωνία!
Δια τούτο μπήκε ο δήμαρχος στην Νομαρχιακή βρεεεεεε, για να κατοχυρώσει χρώμα στα τσιμέντα βρεεεεεεεεεε για να μην ξενυχτάνε και κόβει το χρώμα τους!! Ξυπνάτε, που όλο μουρμούρα είστε!!