Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Κύριε Πρόεδρε του ΔΣ Ξυλοκάστρου, έχεις γράμμα...

Το σήριαλ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ MADE IN XYLOKASTRO" συνεχίζεται. Ο Πρόεδρος του ΔΣ Ξυλοκάστρου κ. Διονύσης Λογοθέτης, είπε ότι δεν θα βάλει στο ΔΣ το αίτημα των 25 δημοτών για τις ΣΔΙΤ. Τρίτο συμβούλιο αύριο και δεν είναι στην ημερήσια διάταξη.
Ούτε νόμοι τους πτοούν, ούτε τίποτα. Αναγκάστηκα και κατέθεσα ερώτημα προς τον Πρόεδρο, ώστε να μας δώσει και γραπτά αυτά που ισχυρίζεται, για να κινηθούμε νομικά. Πού ακούστηκε, τέτοια συμπεριφορά!!!
Η ερώτηση κατατέθηκε την Πέμπτη 11/6/2009 και είναι η εξής:

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

ΘΕΜΑ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 25 ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟ ΔΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

είκοσι πέντε δημότες Ξυλοκάστρου, καταθέσαμε στις 6/4/2009 αίτημά μας (αρ. Πρωτ: 4280) για να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου, η πρόταση που κάνουμε για ακύρωση της απόφασης 438/2008 που αφορά στα έργα μέσω ΣΔΙΤ.

Αν και από τότε έγιναν δύο συνεδριάσεις του συμβουλίου (η τρίτη έγινε γνωστή λίγο αργότερα από την αίτηση), η πρότασή μας δεν συζητήθηκε. Παρακαλώ να μου απαντήσετε εγγράφως και εντός της προθεσμίας που προβλέπει ο νόμος, αν θα φέρετε το αίτημά μας προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου και πότε. Παρακαλώ επίσης, αν η απάντησή σας είναι αρνητική να την αιτιολογήσετε, γιατί όλοι οι νομικοί που έχουμε απευθυνθεί, μας απαντούν ότι είστε υποχρεωμένος, βάσει του άρθρου 215, παρ. 3 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, να φέρετε την πρότασή μας προς συζήτηση.

Ο αιτών

Ανδρέας Απ. Ζάρρος

Δημότης Ξυλοκάστρου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί δεν το λέτε καθαρά; Ο Πρόεδρος του ΔΣ Ξυλοκάστρου Λογοθέτης είναι φασίστας.
Πείτε το, γιατί φοβάστε;

Armonistas είπε...

Αυτό που έχω μάθει με τα πολλά που γράφω και λέω τόσα χρόνια (από το 1996 κυρίως, που γύρισα από το μεγάλο χωριό)είναι ότι οι χαρακτηρισμοί, όσο αληθινοί κι αν είναι, δεν βοηθάνε την κατάσταση. Ίσα ίσα, βρίσκουν πάτημα και αποπροσανατολίζουν το θέμα της όποιας παρέμβασης.
Δεν είναι δημοκρατικό αυτό που κάνουν. Δημοκρατία γιαλαντζί. Δημοκρατία made in Xylokastro και άλλα παρόμοια λένε αυτό που έχω να πω.
Ίσως αν "έπαιζα" ανώνυμα, να τα έλεγα διαφορετικά. Ίσως. Πάντως δεν είναι θέμα φόβου.