Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Η "ανάπτυξη" είναι καθ' οδόν...


KAΒΟΣ news blog

Η ανάπτυξη του δέντρου που θα "κρεμαστούμε"
...έρχεται.

Και μάλιστα fast...

Ταχείας ανάπτυξης το δέντρο...

A.A.Z.

3 σχόλια:

politis είπε...

..αξίζει πραγματικά να ακούσεται την πρώτη ομιλία του χρήστου υιου δήμα στην βουλή για να καταλάβετε τι εστί αγυρτία και ξεφτίλα!
..να περιγράφει την άθλια κατάσταση των πολιτών της Αθήνας, των συνομιλίκων του και της χώρας γενικότερα και να ζητά ψήφο εμπιστοσύνης για αυτούς που προκάλεσαν ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!και που θα χειροτερέψουν τα πράγματα με τα νέα μέτρα.
..να ζητά επιτακτικά λιγότερο κράτος και να ξεχνά οτι τον μπαμπάκα του και αυτόν που δεν βγήκε ακόμα απο το αυγό και είναι στην βουλή, οταν οι ΑΛΛΟΙ νέοι έχουν 50% και βάλε ανεργία, αυτό, το κράτος τους έθρεψε και τους έλυσε κάθε πρόβλημα στο διεινεκές!
Αυτό το κράτος που οι μηχανισμοί του ελεγχονται απο πολιτικούς ειδίμονες σαν τον μπαμπά του και που ο κόσμος τους γυρνά την πλάτη και πάει στους Ναζί απο οργή!
Απίστευτος!
Μπράβο λαμπρέ νέε, το μέλλον σου ανήκει.........

αριστερο-περιστροφος είπε...

..τα πράγματα ξεκάθαρα με ονόματα και φωτο..
..η αποκάλυψη του κυρ. οικολόγοι του πράσινου εκατόευρου, δεν θα αργούσε βέβαια..
..για να δούμε τώρα αντιδράσεις από τους θιγόμενους και ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ των ανωτέρω κυρίων και κυριών...
..μια- μια επαγγελματική ομάδα εισπράττει τους φιλο-κομματικούς κόπους 30 χρόνων, με πασοκ, νου-Δούλα, και αριστερών Κουβελη-ότυπων.....

Απορριπτέοι έως τώρα ήσαν οι αναρχικοί, οι εξω-αριστεροί, οι ανιδιοτελείς κομμουνιστές και άλλοι ανένταχτοι γκρινιάρηδες και περίεργοι.......

...τώρα; πάρτε, για όλους έχει εν Χριστώ αδελφοί......

..και η σωτηρία;

Συριζα στην εξουσία εμπλουτίζουμε με λαμόγια πασοκογενούς προέλευσης, που αφού έφαγαν με το ΠΑΣΟΚ και χαρίζοντας ανθοδέσμες στον Γιωργάκη [γεια σου αυτοδιοικήτηκε επαναστάτη], πέρασαν ωραία και δοξασμένα χρόνια με θέσεις και επιδόματα χρηματο- δημοκρατικά πάντα, ντόπια και περιφερειακά , μετά τα νομαρχιακά, και βλέποντας προς τα πού πάει το ρεύμα τρέχουν να χωθούν στις αγκαλιές του νέου σχήματος που ασφαλώς έχει δικαίωμα να αλλάζει απόψεις, αλλά γιατί να πηγαίνουν αυτές δεξιότερα και ΠΟΤΕ αριστερότερα σύντροφοι, όπως την έλεγε την λεξούλα και ο σημίτης με μικρό σ., γιατί;
….και τι είδους πόρτα να κλείσουμε στα μούτρα των αρπαχτικών κυρα γειτόνισσα, όταν εσείς τόσο καιρό τους γιομίζεται το ποτηράκι με κρασάκι, ανίκανοι για ρήξεις, συντροφικές….
..καλές και άγιες οι προθέσεις ψυχο-η-μου, αλλά την παγίδα που πάτε να πέσετε μέσα με 1000 δεν την βλέπεται;
Φωνάζει, σαν δενδρογαλιά που πάτε να την πατήσετε!

,,πετάξτε έξω τους ξεπουλημένους ιδεολόγους του περικλέους…. κάλλους , τους εθισμένους με την πελατειακή κονόμα μέσα από επαναστατικές φρασεολογίες του ασύστολου και ασύμμετρου κλαδου-εμένου ψεύδους, τους παρατρεχάμενους για την επιχειρησούλα τους πάντα στα μουλωχτά, που σας διεμβολίζουν και πάρτε ανεξάρτητες και αριστερές στροφές γιατί…. «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ- ενωμένο δυνατό» στις 3 εκείνου του Σεπτέμβρη.. και η μακάβρια τωρινή δρεπανηφόρα για την κοινωνία φιγούρα του στοιχειώνει τώρα, τον ύπνο μας …..διδαχθείτε γιατί θα χαθείτε…..

θα χαθείτε μέσα στην Ευρώπη των 20 000 λομπιστων στις Βρυξέλλες, στους τραπεζίτες, και τους μεγαλο –βιομηχάνους που μας βλέπουν σαν μύγες…
..στα αρπαχτικά του χρηματοοικονομικού τομέα, των όπλων και των εταιρειών πετρελαίου………..

ή θα πεινάσουμε και θα σηκωθούμε μόνοι μας ή θα πεινάσουμε και δεν θα σηκωθούμε ποτέ …………..όπως και να χει θα πεινάσουμε γιατί φρόντισαν κάποιοι καπάτσοι να κοιμηθούμε και να μην ξυπνήσουμε ποτέ,,,,,,,,,,,,,,,
..

Ανώνυμος είπε...

O πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ηλέκτρα πρίν λίγες μέρες, ανέφερε ότι τα μέτρα είναι σκληρά, άδικα, θα ανατροφοδοτήσουν την ύφεση- ναι ναι,- αλλά πρέπει να ψηφιστούν!
Ούτε λόγος βέβαια για το πώς φτάσαμε ως εδώ, ποιοι κυβερνούσαν και παίρνοντας αυτοί, αποφάσεις, παρά τις αντιδράσεις, τώρα είμαστε με την θηλεία στο λαιμό μπροστά στον γκρεμό κλπ.
Κουβέντα…………
Τα σχόλια δικά σας Κορίνθιοι πολίτες προς τους Κορίνθιους πολιτικούς που ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ
profit