Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Β' ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απεργιακή κινητοποίηση που διοργάνωσε η Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας σε συνεργασία με τους Δασκάλους-Νηπιαγωγούς Σικυώνας Ξυλοκάστρου και άλλους εργαζόμενους της περιοχής μας καθώς και την επιτροπή Κορινθίας ενάντια στα μέτρα, κατά των αντιλαϊκών κυβερνητικών μέτρων λιτότητας, την 5η/5/2010 στην πλατεία του Κιάτου.
Η συγκέντρωση ξεκίνησε με ομιλίες του Προέδρου της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας, της Προέδρου του συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών Σικυώνας – Ξυλοκάστρου και εκπροσώπου της επιτροπής Κορινθίας ενάντια στα μέτρα και συνεχίστηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Κιάτου, στην οποία συμμετείχαν μαθητές, καθηγητές, δάσκαλοι και άλλοι εργαζόμενοι. Η πορεία κατέληξε στο Δημαρχείο Κιάτου και περιλάμβανε συνθήματα αγανάκτησης και οργής για τη λεηλασία των εισοδημάτων και τη διάλυση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού.
Οι κινητοποιήσεις δε σταματούν εδώ. Ο μόνος δρόμος είναι η αντίσταση και η πάλη για την ανατροπή της σκληρής πολιτικής μονόπλευρης λιτότητας. Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε τα φαινόμενα της βίας και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και τη θλίψη μας για τη δολοφονία των τριών εργαζομένων στην Αθήνα.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για νέα δυναμική κινητοποίηση το επόμενο διάστημα, μαζί με άλλους εργαζόμενους και πολίτες.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Β’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Περισσότερα για τη συγκέντρωση εδώ http://copyleft48.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: