Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ...

Λάβαμε 2 mail, με αφορμή την ανάρτησή μας που αφορούσε στην παιδική χαρά της Αριστοναυτών. Το 1ο είναι επώνυμο, αλλά ο φίλος μας δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά του. Το σεβόμαστε και δημοσιεύουμε το μήνυμά του.

Το 2ο είναι ανώνυμο (από το mail: anonymosdimotis@gmail.com) και αφήνει αιχμές για το κόστος της παιδικής χαράς. Προβληματιστήκαμε αν θα το δημοσιεύσουμε και αποφασίσαμε να μην το κάνουμε. Οι καιροί είναι πονηροί και δεν θέλουμε να μπούμε σ' αυτό το παιχνίδι. Θα μπλέξουμε... Υπάρχουν άλλα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, που ίσως δημοσιοποιήσουν τέτοιες καταγγελίες, αλλά εμείς δεν μπορούμε. Σωστό ή λάθος δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι, αλλά δεν μας βγαίνει.  

Το 1ο mail:

ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΔΑΣΗ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.
ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΙΣΟΔΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ @ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΖΩΩΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21:00 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ.
ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ @ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΜΕ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΤΡΕΑ @ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΞΙΕΣ @ ΟΧΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: